Σε λιγότερο από τρεις μήνες, το Monster Energy FIM Motocross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017 ξεκινά ένα νέο ταξίδι στις πίστες με τους καλύτερους αναβάτες του είδους στον κόσμο να αγωνίζονται για τον τίτλο.

Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στην κατηγορία MXGP, όπως ο Tim Gajser θα υπερασπιστεί την τιμή του εναντίον του πρωταθλητή της κατηγορίας και των πρώην πρωταθλητώς Romain Febvre και Antonio Cairoli, ο rookie στην κατηγορία των 450cc, Jeffrey Herlings και δεκάδες άλλοι γρήγοροι διεθνής αναβάτες. Αλλά και η κατηγορία MX2, δεν θα έχει μικρότερο ανταγωνισμό με τον Herlings εκτός, αφού ο τίτλος θα είναι ανοικτός για σχεδόν κάθε νεαρό αναβάτη.

Η σειρά ξεκινά στη Ντόχα του Κατάρ, στα τέλη Φεβρουαρίου, επισκέπτεται δεκαέξι διαφορετικές χώρες, με δεκαεννέα αγώνες, και τελειώνει με ένα φινάλε στη Γαλλία στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.