Σε δύσκολες συνθήκες πραγματοποιήθηκε ο πέμπτος και τελευταίος διήμερος αγώνας του Γαλλικού πρωταθλήματος Enduro στο AMBERT καθώς η βροχή έφερε αρκετά προβλήματα στην οργάνωση που αναγκάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου να κάνει αρκετές αλλαγές ώστε να πραγματοποιηθεί κανονικά και η δεύτερη ημέρα.

22236153_1498451193567081_1407480091_n

Οι Jérémy Tarroux και Thomas DUBOST προστέθηκαν στους Loïc Larrieu και Leo LE QUERE κατακτώντας την πρώτη ημέρα τους τίτλους σε E1 και ΕJ, ενώ την δεύτερη ημέρα ο Christophe Nambotin κατάφερε παρά τον τραυματισμό του να πάρει τον τίτλο στην Ε3.

Στην E1 ο Jérémy Tarroux είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα έχοντας χτίσει μια διαφορά 37 βαθμών από τον Julien Gauthier. Αν και είχε τoν δεύτερο χρόνο αποκλείστηκε την πρώτη ημέρα, πανηγύρισε όμως τον τίτλο καθώς ο Jérémy Carpentier ήταν ο τελικός νικητής μπροστά από τους Julien Gauthier και Luc Breban. Την Κυριακή ο Tarroux κατάφερε να επιβληθεί οριακά του Carpentier αφήνοντας τον Gauthier στην τρίτη θέση.

Ο Loïc Larrieu έκλεισε την χρονιά έχοντας το απόλυτο στην Ε2. Δεύτερος και τις δυο ημέρες ήταν ο Jérémy Joly ενώ οι Emmanuel Albepart και Pierre Vissac τερμάτισαν στην τρίτη θέση.

Στην Ε3 ο Christophe Nambotin παρά τον τραυματισμό του στο χέρι που τον βασανίζει περίπου ένα μήνα έκλεισε την χρονιά με δυο επιβλητικές εμφανίσεις κατακτώντας την νίκη στην κατηγορία και την γενική. Πίσω του οι Romain Dumontier και Anthony Geslin μοιράστηκαν τις δεύτερες και τρίτες θέσεις.

Ο νεανικός αυθορμητισμός και η εκρηκτικότητα έδωσε ένα πραγματικά όμορφο χρώμα στην κατηγορία των νέων με πέντε διαφορετικούς αναβάτες να παίρνουν νίκη. Ο DUBOST Thomas ήταν ο σταθερότερος όλων κατακτώντας τέσσερις. Ο μεγάλος του αντίπαλος που μπορούσε να του κλέψει τον τίτλο, ο BLANJOUE Hugo δεν κατάφερε να έχει καλή απόδοση αυτό το Σαββατοκύριακο χάνοντας και την δεύτερη θέση από τον ABGRALL David. Τις νίκες στον αγώνα κατέκτησαν οι DEBAUD Valerian και DUBOST Thomas.

Ο LE QUERE Leo συνέχισε την νικηφόρα πορεία του στην YOUTH-125 κατακτώντας άλλες δυο νίκες μπροστά από τους VANOEVELEN Matthew και LE PENVEN Charles.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.