Μια νέα αρχή για τον Simone Albergoni το 2016 μαζί με τον φίλο του Emilio Comotti, ιδιοκτήτη μεγάλου ομίλου ξενοδοχείων δημιούργησαν μια νέα ομάδα στο χώρο του enduro με την υποστήριξη της ΚΕ Moto SpA και του Alfredo Ciresa.

Simone Albergoni απο  ΣΕΡΡΕΣ

Simone Albergoni απο ΣΕΡΡΕΣ

Η ομάδα θα αποτελείτε απο τρεις αναβάτες που θα συμμετέχουν στο ιταλικό αλλά και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro. Ο Simone Albergoni θα ηγηθεί της ομάδας οδηγώντας μαζί με τον Tommaso Montanari στην κατηγορία Ε1 ενώ στην EJ θα αγωνιστεί ο νεαρό Matteo Rossi, ένα από μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού enduro.

Οι τρεις αναβάτες είναι έμπειροι στο χώρο του enduro με τον τριάντα πεντάχρονο Simone Albergoni να έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με εφτά νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και την περσινή χρονιά να τερματίζει στην πέμπτη θέση της κατηγορίας Ε1. O Tommaso Montanari αγωνίστηκε για πρώτη χρονιά στο παγκόσμιου πρωτάθλημα στην απαιτητική Ε2 τερματίζοντας στην δέκατη τρίτη θέση έχοντας μερικές πολύ καλές εμφανίσεις. Ενώ ο μικρός της παρέας Mattheο Rossi συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015 στην κατηγορία Junior Ε1 τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και είναι ο μεγαλύτερος γιος του παγκόσμιου πρωταθλητή και πρωταθλητή Ιταλίας Gianmarco Rossi.

Nα θυμίσουμε ότι η ομάδα του Simone Albergoni θα είναι η δεύτερη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro για την Kawasaki μετά την Lunigiana team.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.