Όμορφα και άσχημα νέα για τον Jeremy Martin κάνοντας επέκταση την συνεργασία του με την εργοστασιακή ομάδα της Honda, το άσχημο είναι ο τραυματισμός στην μέση που τον ταλαιπωρεί από την πτώση του στον αγώνα του Τενεσί.

Υποβλήθηκε σε επέμβαση έχοντας χάσει βέβαια όλο το υπόλοιπο από τότε έως τώρα. Οι οδηγίες του γιατρού, του είχαν επιτρέψει να αρχίσει την προπόνηση και άρχισε να οδηγεί ελάχιστα. Ένας καθιερωμένος έλεγχος όμως για την πορεία του τραυματισμού του έδειξε πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Το κάταγμα δεν έχει επουλωθεί σχεδόν καθόλου και πλέον χάνει όλη τη χρονιά του 2019.

Ο ίδιος δήλωσε αρκετά προβληματισμένος έχοντας ήδη 6 μήνες αποθεραπειών και προπόνησης φυσικής κατάστασης. Πλέον το πλάνο αλλάζει και πάλι, και μπαίνει πάλι στο χειρουργείο.

Το motocross είναι το μόνο που ξέρω να κάνω το να κάτσω εκτός δράσης ένα χρόνο θα είναι πολύ δύσκολο και μεγάλη πρόκληση για εμένα,  τα λόγια του JMART χαρακτηριστικά.”

Την δύσκολη αυτή στιγμή όμως νιώθει στο μέγιστο τη στήριξη της ομάδας του καλύπτοντας τον όσο χρειάζεται.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.