Χτες στο εργαστήριο της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing στο Lommel μία αναπάντεχη φωτιά έφερε μεγάλες ζημιές.

90602

Η ομάδα με επικεφαλής τον Jacky Martens και Kay Hennekens χτυπήθηκε από μια πυρκαγιά που προκάλεσε πολλές ζημιές. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες η ζημιές είναι αρκετές.

4

3

2

1

Ευτυχώς, δεν υπάρχει τραυματισμός στα μέλη της ομάδας. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα αποκατασταθούν σύντομα, ώστε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν να συνεχιστεί.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.