Η οριακή πλειοψηφία επέτρεψε να γίνουν κανονικά η ψηφοφορία του φετινού ισολογισμού και ο προϋπολογισμός για το νέο έτος.

Το Δ.Σ. της AMOTOE υποχρεώθηκε σε κάποιες λύσεις που ίσως να μην είναι και οι πλέον ενδεδειγμένες στο χώρο του Enduro, καθώς δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από τις λέσχες για να διεξάγουν αγώνες την επόμενη χρονιά. Η πρόθεση του Δ.Σ. είναι να γίνουν τέσσερις διήμεροι αγώνες στο πρώτο εξάμηνο για τον θεσμό του πανελληνίου και τέσσερις μονοήμεροι για τα πρωταθλήματα Βορείου και Νοτίου αντίστοιχα. Αν βρεθούν ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να ενταχθούν στις επιτροπές το Enduro, το trial και scramble θα διαχωριστούν και δεν θα υπάγονται σε μόνο μια επιτροπή.

Κύριος ομιλητής για τον απολογισμό για τα Enduro, trial και scramble ήταν ο κ. Δημήτρης Αθανασουλόπουλος, καθώς η περσινή επιτροπή έχει παραιτηθεί από τα μέσα του χρόνου.

Στον χώρο του motocross τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, καθώς ο Νίκος Τσάγκλας που θα είναι ο ένας από τους τρεις της επιτροπής Motocross αλλά και ο μοναδικός ως τώρα που όρισε κάποιες ημερομηνίες ως προτεινόμενες και πάλι στο πρώτο εξάμηνο με τις Λ.Α.Μ.Σ., Ο.Φ.Μ.Γ., Α.Λ.Μ.Α. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. και ΔΙΑΘΛΗΣΗ να επιθυμούν να διοργανώσουν αγώνα. Οι ημερομηνίες για το πανελλήνιο είναι:

17-18 Φεβρουαρίου
3-4 Μαρτίου
31 Μαρτίου 1 Απριλίου
14-15 Απριλίου
28-29 Απριλίου
2-13 Μαίου
16-17 Ιουνίου

Πέντε αγώνες για το πρωτάθλημα βορείου και νοτίου στις:

2 Σεπτεμβρίου
23 Σεπτεμβρίου
14 Οκτωβρίου
4 Νοεμβρίου
18 Νοεμβρίου

με τις ΑΟΛΜΟ, ΔΙΑΘΛΗΣΗ, Α.Λ.Μ.Α. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΛΕΜΑΝ και ΠΑΛΕΜΟΤ στο πρωτάθλημα νοτίου, ενώ για το βορείου ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει μόνο η Λ.Ε.Μ.Ε και ο Μ.Ο.Θ..

Εκτός όμως από τους τρεις θεσμούς θα υπάρχουν και άλλοι δυο αγώνες, ένας στις 10-11 Μαρτίου για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ΜΧ-65 και ΜΧ-85 και ένας στα τέλη Οκτωβρίου για το μεσογειακό πρωτάθλημα με συμμετοχή οχτώ αναβατών από κάθε χώρα (4 ΜΧ1 και 4 ΜΧ2) .

Σε μια συνέλευση που έληξε σχετικά γρήγορα σε καλό κλίμα χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, αρκετά συζητήθηκε ο νέος αθλητικός νόμος που ψηφίστηκε το καλοκαίρι που ήταν ο κυριότερος λόγος που αναβλήθηκαν αγώνες Motocross στο πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.