Ο Τσέχος επιτυχημένος αναβάτης των Rally Raid KLYMCIW ONDREJ εντάχθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών. Η Λ.Α.Μ.Σ. με μια λυτή ανακοίνωση στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι ο Τσέχος θα ανήκει στο δυναμικό της.

25299159_1349338718504527_5877499986246028006_n

Ο KLYMCIW ONDREJ είναι ένας επιτυχημένος αναβάτης των Rally Raid που το τελευταίο χρονικό διάστημα ζει και προπονείται στις Σέρρες. Oι σχέσεις του με τα στελέχη της Λ.Α.Μ.Σ. τον έφεραν να πάρει αυτή την απόφαση. Να θυμίσουμε ότι ο KLYMCIW συμμετείχε και στον τελευταίο αγώνα του Ρremio αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο μεγάλος του στόχος για την φετινή χρονιά είναι η συμμέτοχη του στο Rally Dakar για τέταρτη συνεχόμενη φορά προσπαθώντας να ανεβεί ψηλότερα από την δωδέκατη περσινή του θέση.

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.