Η επιστροφή της πίστας του Πρίνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα MOTOCROSS άφησε πολλές προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια, με τα μέλη της Μ.Α.Σ.Τ. έχοντας την στήριξη του Μ.Α.Ο.Κ. να διοργανώνουν έναν άρτιο αγώνα χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα όλο το διήμερο.

ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ #100 & ΚΟΥΖΗΣ #338

Αν συνυπολογίσουμε ότι η συνεχόμενη βροχόπτωση λίγες ήμερες πριν τον αγώνα δεν τους άφησε να προετοιμάσουν την πίστα όπως θα ήθελαν, είναι σίγουρο τα επόμενα χρονιά η συγκεκριμένη πίστα θα γίνει μία από της αγαπημένες των αναβατών καθώς υπάρχει όρεξη από τα μελή της τοπικής λέσχης αλλά και η πολύτιμη βοήθεια του τοπικού δήμου. Ο εκπρόσωπος του Δήμου Τρικκαίων στο τέλος του αγώνα ανακοίνωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν έργα βελτίωσης τόσο μέσα στην πίστα όσο και στο περιβάλλοντα χώρο. Στα άμεσα σχεδία της Μ.Α.Σ.Τ. είναι η πίστα να γίνει στο μεγαλύτερο της μέρος με αμμώδη επιφάνεια κάτι που θα είχε πραγματοποιηθεί και σε αυτό τον αγώνα αλλά ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος στην προσπάθεια τους αυτή.

Στα αγωνιστικά μετά την τεταμένη ατμόσφαιρα της Χαλκίδας τα πνεύματα ηρέμησαν και οι αρκετοί θεατές είχαν την χαρά να δουν θεαματικά σκέλη και δυνατές μονομαχίες σε όλες της κατηγορίες. Ο πρωτοπόρος της ΜΧ1 ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με δυο πειστικές νίκες άνοιξε και πάλι την ψαλίδα από τον ΚΟΥΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Στην ΜΧ2 ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ με την πρώτη του διπλή νίκη εδραιώθηκε στην πρώτη θέση βλέποντας την διάφορα του από τον ΣΑΓΜΑΛΗ ΑΝΤΩΝΗ που προηγείται στην ΜΧ2t να είναι μεγαλύτερη των 30 βαθμών. Στην ΟΡΕΝ η συμμετοχή του MARTIN TODOROV άλλαξε τα δεδομένα με τον Βούλγαρο να κατακτά την νίκη, ενώ στην υποκατηγορία SENIOR ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ συνέχισε με νίκη. Στις μικρές κατηγορίες οχτώ στα οχτώ για τον ΦΩΤΑΚΗ ΣΩΤΗΡΗ έχοντας το απόλυτο στην ΜΙΝΙ-65, ενώ στην JUNIOR-85 ο ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ πήρε τη νίκη και μείωσε την διαφορά του από τον ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΜΑΡΙΝΟ που προηγείται στην προσωρινή κατάταξη. Πρεμιέρα για τα Quad με τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ να παίρνει την νίκη εκμεταλλευόμενος και την ατυχία του Κύπριου ΣΑΒΒΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μια εντυπωσιακή μονομαχία στην αρχή κάθε σκέλους της ΜΧ1 από τους ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆Η ΙΩΑΝΝΗ και ΚΟΥΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ είχαν την χαρά να δουν οι θεατές του τέταρτου αγώνα με τους δυο αναβάτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και στα δυο σκέλη. Αστείρευτες οι δυνάμεις του Θεσσαλονικιού που μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην Χαλκίδα και τους πολύτιμους βαθμούς που έχασε, ήταν αποφασισμένος μόνο για την νίκη και τον απέδειξε στους πρώτους γύρους κάθε σκέλους όταν κατάφερε να αντεπεξέλθει στην πίεση του ΚΟΥΖΗ, και μετά τα μέσα του κάθε σκέλους να πάρει καθαρά και τις δυο καρό σημαίες της κατηγορίας. Ταχύτατος, αέρινος και πιο ώριμος από ποτέ ο ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ έχει καταφέρει να κατακτήσει τις πέντε από τις οχτώ νίκες στα σκέλη της κατηγορίας. Ο ΚΟΥΖΗΣ προσπάθησε για το καλύτερο, επιθετική οδήγησή στα όρια στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου σκέλους και στους πρώτους γύρους του δευτέρου ξόδεψε πολλές δυνάμεις αλλά χωρίς να μπορεί να βρει τον τρόπο να βρεθεί μπροστά από τον ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆Η. Στο πρώτο σκέλος ο ΚΟΝΤΟΛΕΤΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ βλέποντας τον ΚΟΥΖΗ να μένει από δυνάμεις ανέβασε ρυθμό και στο τέλος τον απείλησε για την δεύτερη θέση. Στο δεύτερο σκέλος είχαμε εντυπωσιακές μονομαχίες πίσω από τους δυο πρώτους ανάμεσα στους ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΟ και ΚΟΝΤΟΛΕΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. Προς το τέλος του αγώνα ο ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ κατάφερε και πέρασε μπροστα απο τους δύο αναβάτες κλέβοντάς τους την τριτη θέση. Στο πέσιμο της καρό σημαίας ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ήταν οριακά ταχύτερος απο τον ΚΟΝΤΟΛΕΤΑ αφήνοντάς τον στην πέμπτη θέση του σκέλους αλλά τέταρτο στο σύνολο. Ο ΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μπορεί και πάλι να μην κατάφερε και πάλι να απειλήσει τους πέντε πρώτους αλλά δουλεύει σκληρά και αυτό φαίνεται κατακτώντας την έκτη θέση συνολικά της κατηγορίας πίσω απο τον ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ που ήταν πέμπτος.

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ

Στέρεες βάσεις για την υπόθεση τίτλου έβαλε ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ με την πρώτη του διπλή νίκη στην ΜΧ2 βλέποντας την διάφορα από τους υπολοίπους αναβάτες της κατηγορίας να ανοίγει. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα οδηγώντας ώριμα χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα κατάφερε να κατακτήσει την νίκη και στα δυο σκέλη. Ο πολλά υποσχόμενα Βορειοελλαδίτη ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ήταν και πάλι ταχύτατος, μεθοδικός και χωρίς λάθη με μία δεύτερη και μία τρίτη θέση ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου εκμεταλλευόμενος και τις ατυχίες των ΑΝ∆ΡΕΟΥ και ΖΟΥΝΗ. Ο ΣΑΓΜΑΛΗΣ κέρδισε δυο θέσεις στην έως κατάταξη και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της προσωρινής κατάταξης. Γνώριζε ο ΑΝ∆ΡΕΟΥ ΑΝ∆ΡΕΑΣ ότι αν ήθελε να έχει ελπίδες για την συνεχεία του πρωταθλήματος για την υπόθεση του τίτλου έπρεπε στα Τρίκαλα να ρισκάρει και τουλάχιστον να μην αυξηθεί η διαφορά του από τον ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ. Τις προθέσεις του τις είχε δείξει από το κατατακτήριο σκέλος αλλά μία πτώση τον έβγαλε εκτός. Δυνατός ο ρυθμός του στο πρώτο σκέλος και μία δεύτερη θέση αλλά το ρίσκο στο δεύτερο σκέλος θέλοντας να κυνηγήσει τον ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, έφερε μία πτώση που τον υποχρέωσε στην συνέχεια του σκέλους να κόψει ρυθμό τερματίζοντας τελικά εικοστός δεύτερος. Η εμπειρία του στρατευμένου ΠΑΠΙΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ μέτρησε που παρά τις δυο μέτριες εκκινήσεις κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Πίσω τους ισοβάθμησαν οι δυναμικοί ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΜΠΑΚΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ. Ο Καβαλιώτης στο δεύτερο σκέλος κατάφερε να είναι ταχύτερος και να πάρει την τέταρτη θέση αφήνοντας στην πέμπτη τον Λαμιώτη αναβάτη. Πρώτη φετινή εμφάνιση στα ελληνικά τερέν για τον Κύπριο ΜΠΑΜΠΟΥΚΑ ΜΙΧΑΛΗ που θα μπορούσε να διεκδικίσει μία θέση στο βάθρο αλλά στο δεύτερο σκέλος παρά το καλό του ξεκίνημα είχε μία πτώση που τον ανάγκασε να χάσει πολύ χρόνο. Η τελική του συγκομιδή βαθμών τον έφεραν στην έκτη θέση. Οι ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ και ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ σίγουρα θα ξεχάσουν γρήγορα τον συγκεκριμένο αγώνα καθώς η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Μηχανικό πρόβλημα για τον Θεσσαλονικιό από το πρωί του Σαββάτου που αναγκάστηκε να συμμετάσχει με την δεύτερη μοτοσυκλέτα του ΖΟΥΝΗ στον αγώνα, έχοντας και λάστιχο στο δεύτερο σκέλος, ενώ ο ο Ροδίτης αναβάτης που η φετινή χρονιά δεν τον θέλει, μέτρησε τέσσερις πτώσεις στα δυο σκέλη.

ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Συνέχισε το αήττητο του σερί και τις πολύ καλές του εμφανίσεις ο ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στην ΜΧ2Τ και από ότι όλα δείχνουν θα κατακτήσει τον τίτλο πριν τον τελευταίο αγώνα, θέτοντας στόχους τριάδας στην ΜΧ2. Εμφανώς βελτιωμένος στους τελευταίους αγώνες ο ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Καλός ο ρυθμός του, μαχητικός όπως πάντα, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να αποφύγει τα λάθη, τελικός απολογισμός δυο δεύτερες θέσεις. Χωρίς τυμπανοκρουσίες κρατώντας χαμηλά τους τόνους ο ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις αντιμετωπίζοντας πολύ πιο έμπειρους αναβάτες τερματίζοντας τρίτος στην κατηγορία. Προβλήματα αντιμετώπισε ο μικρός ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στο πρώτο σκέλος, ενώ στο δεύτερο η επίδοση του ήταν καλύτερη. Στο τέλος ισοβάθμησε με τον μαχητικό Χαλκιδαίο ΜΠΟΓΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟ κατακτώντας την τέταρτη θέση, αφήνοντας πέμπτο τον ΜΠΟΓΡΗ που μετά από τους πρώτους αγώνες ξεκίνησε να εγκλιματίζετε με τις δυσκολίες της κατηγορίες και να είναι ανταγωνιστικός. Άτυχοι οι ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ και ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ που κατάφεραν να τερματίσουν μονό σε ένα σκέλος με τον νεαρό Θεσσαλονικιό να κάνει την επανεμφάνισή του σε αγώνα του πανελλήνιου μετά τον τραυματισμό του.

MARTIN TODOROV

Νέο ενδιαφέρον για την συνέχεια του πρωταθλήματος έφερε στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο αγώνας στον Πρίνο. Νικητής ήταν ο Βούλγαρος MARTIN TODOROV χωρίς να νιώσει ιδιαίτερη πίεση και στα δυο σκέλη, αλλά η πολύ καλή επίδοση και στα δυο σκέλη του ∆ΗΜΟΛΙΑΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ μαζί με τις κακές εκκινήσει του ΠΑΚΑΤΑΡΙ∆Η ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που δεν κατάφερε να επαναλάβει τις εμφανίσεις του στους τρεις πρώτους αγώνες, μείωσε την διάφορα τους στους δεκατέσσερις βαθμούς. Ο ∆ΗΜΟΛΙΑΝΗΣ έχοντας σαφές προσανατολισμό να κατακτήσει την πρώτη θέση της ελληνικής κατάταξης έδωσε μάχες και κατάφερε να επιτύχει τον στόχο του. Από μία τρίτη θέση είχαν οι ΣΚΥΒΑΛΟΣ και ΠΑΚΑΤΑΡΙ∆ΗΣ με τον Κρητικό να εμφανίζετε στα Τρίκαλα ιδιαίτερα αποφασισμένος, να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Το κακό ξεκίνημα και στα δυο σκέλη και μία πτώση στο δεύτερο έφεραν τον ΠΑΚΑΤΑΡΙ∆Η εκτός βάθρου τερματίζοντας τέταρτος. Ο τοπικός ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ έχοντας μία καλή και μία κακή εκκίνηση τερμάτισε στην πέμπτη θέση, μπροστά από τον πάντα ποιοτικό ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟ.

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ με δυο νίκες βάζει πλώρη για τον τίτλο στην νεοσύστατη SENIOR. Μαζί του στο βάθρο ανέβηκαν οι ΒΑΓΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ και ΣΙ∆ΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ενώ οι ΚΑΖΑΝΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ , ΙΑΚΩΒΙ∆ΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα.

ΦΩΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Στην ΜΙΝΙ-65 ο ΦΩΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ συνέχισε με ακόμα δυο άνετες νίκες ανοίγοντας γρήγορα και στα δυο σκέλη την διάφορα του από τους υπολοίπους αναβάτες της κατηγορίας. Μαχητικός για ακόμα μία φορά ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μπορεί να μην κατάφερε να απειλήσει τον ΦΩΤΑΚΗ αλλά στο πρώτο σκέλος είχε μία ωραία μάχη με τον Βούλγαρο DANI TSANKOV βγαίνοντας νικητής. Στο δεύτερο ο Βούλγαρος είχε μία γρήγορη πτώση με τον ΜΕΡΚΟΥΡΗ να έχει έναν μοναχικό αγώνα. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Βούλγαρος TSANKOV με τον ΤΑΜΒΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟ να είναι κοντά του και στα δυο σκέλη σε ρυθμό. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι πεισματάρηδες ΠΑΠΑ∆ΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ και ΚΕΡΑΜΥ∆ΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ενώ στη κατηγορία συμμετείχαν ακόμα οι ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ και ΝΟΥΛΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ.

ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οι ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μοιράστηκαν τις νίκες στα δυο σκέλη της JUNIOR-85 με τις πτώσεις να κρίνουν το αποτέλεσμα και στα δυο σκέλη. Στο πρώτο ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ήταν οριακά ταχύτερος από τον ΚΟΣΙΑΒΕΛΟ μέχρι τον τελευταίο γύρο όπου είχε μία πτώση με τον ΚΟΣΙΑΒΕΛΟ να παίρνει την νίκη και τον ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ να τερματίζει δεύτερος. Στο δεύτερο σκέλος ήταν η σειρά του ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΥ να έχει μία πτώση στον προτελευταίο γύρο και να δίνει την νίκη στον ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ που οδήγησε από την πρώτη θέση την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τελικός νικητής ο ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΣ που με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μείωσε στους τρεις βαθμούς την διαφορά του από τον ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ και τον ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ μετά και τις δυο πτώσεις του στο δεύτερο σκέλος να μένει στην τρίτη θέση. Επιστροφή στα πάτρια εδάφη μετά από ένα πέρασμα από την γειτονική Βουλγαρία για τον ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ που εμφανίστηκε βελτιωμένος τερματίζοντας στην τέταρτη θέση. Ακριτική υπόθεση και οι άλλες δυο θέσεις της πρώτης εξάδας με τον ∆ΑΝΟΓΛΙ∆Η ΑΘΑΝΑΣΙΟ να είναι πέμπτος και την ΜΑΝ∆ΑΝΗ ∆ΕΣΠΟΙΝΑ να είναι έκτη και η μοναδική γυναίκα που συμμετείχε στον αγώνα. Άτυχος ο ΓΑΝΩΤΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο δεύτερο σκέλος από σπασμένη αλυσίδα, ενώ στο πρώτο ο ελπιδοφόρος αναβάτης είχε τερματίσει στην τρίτη θέση.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Πρεμιέρα για τα QUAD με αρκετές συμμέτοχες, πλούσιο θέαμα και τον νεαρό ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ να κατακτά την πρώτη νίκη της χρονιάς, καθώς ο κύριος του αντίπαλος ΣΑΒΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ από την Κύπρο αντιμετώπισε πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά στον τελευταίο γύρο του πρώτου σκέλους και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Στο δεύτερο ο Κύπριος πήρε την νίκη με τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ να είναι δεύτερος. Πίσω από τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ τερμάτισε ο έτερος της οικογένειας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ με τον ΚΥΡΙΑΚΙ∆ΗΣ ΡΑΦΑΗΛ να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι ΚΑΤΣΙΝΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ, KASHOV PAVEL και ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Επόμενος αγώνας στην πίστα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ» στα Δουνέϊκα Ηλείας από την ΔΙΑΘΛΗΣΗ στις 11-12 Μαΐου.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Βαθμολογίες πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.