Μια μεγαλειώδη φιέστα ήταν ο πρόλογος του τελευταίου αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro στο Zschopau της Γερμανίας. Η διαδρομή θύμιζε έντονα Superenduro στημένη σε ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο στο Klädtke Metallverarbeitung GmbH υπό τον φως των προβολέων, με πάνω από 5000 θεατές να επιβραβεύουν τις προσπάθειες των αναβατών.

22686614_1513330842079116_2014340402_n

Ο Loïc Larrieu κατάφερε να είναι ο ταχύτερος κερδίζοντας την προσωπική μονομαχία. Για την δεύτερη θέση τρεις αναβάτες βρέθηκαν πολύ κοντά με τον Alex SALVINI να λαμβάνει το μπόνους των δέκα δευτερολέπτων, τον NAMBOTIN Christophe να είναι ένα εκατοστό του δευτερολέπτου πίσω του ενώ στην τέταρτη θέση έμεινε ο PHILLIPS Matthew.

Στην Enduro2 ο Αυστριακός Pascal RAUCHENECKER ήταν ο ταχύτερος έχοντας και τον δεύτερο χρόνο της ημέρας μένοντας στο θρόνο του ταχύτερου μέχρι την τελευταία μονομαχία. Στην δεύτερη και τρίτη θέση της κατηγορίας τερμάτισαν οι SANDERS Daniel και McCANNEY Jamie.

Ο Ιταλός Matteo CAVALLO κατάφερε να είναι ο ταχύτερος στην junior μπροστά από τους Γάλλους Hugo BLANJOUE και Jean-Baptiste NICOLOT.

Στην youth-125 ο Ιταλός πρωταθλητής Verona απείχε με τον Βέλγο Matthew VAN OEVELEN να κάνει την έκπληξη τερματίζοντας μπροστά από τους Ruy BARBOSA και Gerard GOMEZ.

Στις γυναίκες η Maria FRANKE μπροστά στο κοινό της ήταν η ταχύτερη αφήνοντας πίσω της τις Jane DANIELS και Laïa SANZ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.