Σε μια μονομαχία των Colton Haaker και Cody Webb αποδείχθηκε ο πρώτος αγώνας της σειράς της 7ης έκδοσης του EnduroCross στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

colton haaker

Ο Webb μπορεί να είχε διάθεση αλλά ο περσινός πρωταθλητής ήταν πιο επιθετικός θέλοντας να υπερασπίσει τον τίτλο του, καταφέρνοντας να είναι ο κυρίαρχος από την αρχή μέχρι το τέλος της ημέρας.

Στον κατατακτήριο αγώνα των εφτά γύρων ο Haaker έφυγε μπροστά αλλά στα μέσα του αγώνα είδε τον αναβάτη από την Καλιφόρνια να βρίσκετε μπροστά του. Ο περσινός πρωταθλητής στην επόμενη στροφή όρμησε από την εσωτερική ρίχνοντας και βγάζοντας εκτός πίστας τον Webb. Η συνέχεια ήταν εύκολη για τον Haaker καθώς είχε ανακτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη νίκη της βραδιάς. Ο τελικός του Bracket Race ήταν ένας αγώνας head το head ενός γύρου για τους δυο αναβάτες, με τον Haaker να βρίσκει τον τρόπο να πάρει την νίκη και τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Στο τελικό κυρίως μενού οι δυο αναβάτες είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Cody Webb να φεύγει καλύτερα στην εκκίνηση οδηγώντας τους πρώτους εφτά γύρους του αγώνα, στον επόμενο γύρο η επιλογή του να αλλάξει διαδρομή θα τον ρίξει στην δεύτερη θέση πίσω από τον Haaker. Οι δυο αναβάτες κινήθηκαν πολύ κοντά με τον Webb να ανακτά προσωρινά ξανά την πρώτη θέση με ένα αριστοτεχνικό πέρασμα και πάλι πάνω από τον μεγάλο βραχόκηπο, αλλά στην συνέχει θα έχει μια πτώση μετά από επαφή με τον Haaker. Πρώτη νίκη για τον Haaker μπροστά από τον μεγάλο του αντίπαλο Webb, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Trystan Hart που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει τους δυο πρώτους.

Ο επόμενος αγώνας της σειράς είναι στις 23 Σεπτεμβρίου στο Ρίνο της Νεβάδα.

Las Vegas Super EnduroCross Results
1. Colton Haaker
2. Cody Webb
3. Trystan Hart
4. Kyle Redmond
5. Max Gerston
6. Ty Tremaine
7. Cory Graffunder
8. Cooper Abbott
9. Joan Pau Segura Verdaguer
10. Noah Kapple
11. Eric Rhoten
12. Geoff Aaron
13. Ty Cullins
14. Quinn Wentzel
15. Spenser Wilton

Για να παρακολουθήσετε ολόκληρους τους αγώνες της βραδιάς Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.