Ο Μανώλης Κρητικός δήλωσε αδυναμία να ταξιδέψει στην Πολωνία αφήνοντας μια θέση ανοιχτή. Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο εκρηκτικός Ροδίτης Νίκος Λυρίου που έκλεισε το πρωτάθλημα με μια πολύ καλή εμφάνιση στην πίστα των Γιαννιτσών.

hellas team
Οι υπόλοιποι τρεις αναβάτες της ομάδας είναι οι ταλαντούχοι νεαροί και πολλά υποσχόμενοι για το μέλλον, Ανδρέας Ανδρέου, Αντώνης Σάγμαλης και Μάριος Κανάκης.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.