Σε αντίθετη πορεία από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro που φαίνεται να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα για την επόμενη χρονιά, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperEnduro που ξεκινάει σε 2 εβδομάδες φαίνεται να βρίσκετε σε ανοδική τροχεία καθώς ήδη οι συμμετοχές του πρώτου αγώνα έχουν φτάσει περίπου τις 60 με νέα πρόσωπα να εισέρχονται δυναμικά στο χώρο.

superenduro start

Μετά την ανακοίνωση της πλήρης εμπλοκής στο πρωτάθλημα των αδερφών GUERRERO ακόμη ένας πρωτοκλασάτος αναβάτης του Enduro, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Alex SALVINI ετοιμάζεται να ριχτεί στην μάχη ξέροντας ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Δυναμική και η παρουσία της TM στο χώρο με τρεις αναβάτες, με τον περσινό δεύτερο της JUNIOR Benjamin HERRERA να ρίχνετε στην Prestige, και τους Diego HERRERA και Norbert Levente JOZSA να προσπαθούν για το καλύτερο στην μικρή κατηγορία.

Ο Αμερικανός Cody Webb έρχεται με φορά από την εύκολη κατάκτηση του αμερικανικού Endurocross και ελπίζει να ζευγαρώσει του φετινούς του τίτλου, ενώ ο Colton Haaker βρίσκετε σε περίοδο αναρρώσεις μετά την μόλυνση και την εγχείρηση αποκατάστασης της ζημιάς στον αγκώνα του προσπαθώντας να βρίσκετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να μπόρεσε να υπερασπιστή τον τίτλο του.

Ο Alfredo Gomez άλλαξε στρατόπεδο τις τελευταίες ώρες, ενώ και ο Jonny Walker με τον Mario Roman πιθανότατα θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα έχοντας υψηλές βλέψεις.

Οι LETTENBICHLER Manuel και GUTZEIT Blake μπορεί να είναι νεαροί αλλά είναι ικανότατοι τόσο στα Εxtreme Enduro όσο και σε κλειστές προκλήσεις, το έχουν αποδείξει.

Σκληροτράχηλος ο Ρώσος David LEONOV προσθέτει ακόμα έναν ποιοτικό αναβάτη όπως και ο Ισπανός Eloi SALSENCH που είναι μια σταθερή αξία του χώρου.

Στην junior υπάρχουν ήδη 24 αναβάτες για τα 14 εισιτήρια του τελικού, που σίγουρα θα είναι συναρπαστικός χωρίς να σηκώνει ιδιαίτερα προγνωστικά καθώς οι διαφορές τους είναι μικρές.

Εκτός όμως από το αυξημένο ενδιαφέρον των αναβατών η ABC κινείται δυνατά στο χώρο έχοντας ανανεώσει την συμφωνία με την Maxxis Tyres, ενώ της τελευταίες ημέρες συμφώνησε και με την εταιρία 24MX .

Στις 9 Δεκεμβρίου το πρώτο από τα πέντε ραντεβού ίσως στην συναρπαστικότερη σειρά αγώνων του SuperEnduro.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.