Την ημέρα του Red Bull Straight Rhythm ο Chad Reed έκανε γνωστό το πλάνο του για το 2018.

Chad Reed

Μιλώντας στην κάμερα για την εμπειρία του στο Red Bull Straight Rhythm ανέφερε το τι συνέβη από την δίκη του οπτική γωνιά στην αγώνα του μισού μιλίου. Ένας διαφορετικός αγώνας για τον ίδιο καθώς είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται σε τέτοιου τύπου αγώνα αλλά το έκανε πάνω σε μια μότο που αγωνιστικά είχε να την οδηγήσει λίγο παραπάνω από 10 χρόνια. Δήλωσε το ενδιαφέρον να αγωνιστεί και πάλι σε αυτό το event και του άρεσε πολύ το κλίμα. Όταν ρωτήθηκε για το τι θα ακολουθήσει για το 2018 η απάντηση ήταν σαφής. Αρχικά θέλει να αναρρώσει ο αστράγαλος του και εν συνεχεία θα ξεκινήσει τις δόκιμες με νέα μοτοσυκλέτα. Στα χρώματα της δικής του Husqvarna, θα αγωνιστεί με το δικό του πρόγραμμα καθαρά για τον εαυτό του δήλωσε ο Αυστραλός αναβάτης.

Α. Πανταζής

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.