Δελτίο τύπου

Άλλο ένα φιλικό enduro πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

23336587_10210305374452675_105596659_o

Το Enduro Team Ελλησπόντου και ο σύλλογος Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους χορηγούς που χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, το Ο.ΔΙ.ΚΟ Κοζάνης για την πολύτιμη υποστήριξη που μας πρόσφεραν και τις κοινότητες Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου για την βοήθεια τους.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους 65 αναβάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε να έμειναν όλοι ευχαριστημένοι από αυτήν την οργανωμένη βόλτα, και του χρόνου πάλι εδώ με υγεία για το 5ο Enduro Ελλησπόντου.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.