Η BMU ανακοίνωσε το προσωρινό ημερολόγιο του 2019 για το πρωτάθλημα MOTOCROSS και για την ταχύτητα αλλά μπορεί να υπάρξουν αλλαγές.

Για ακόμα μία χρονιά το βαλκανικό πρωτάθλημα MOTOCROSS ξεκινάει από την Ελλάδα και σύμφωνα με το ημερολόγιο, επιστρέφοντας στην πίστα των Σερρών.

Η μονή διάφορα από τους προηγουμένους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στα Γιαννιτσά είναι ότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν μετράει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα EMX65 και EMX85 της νοτιοανατολικής περιφέρειάς.

Η συγκεκριμένη πίστα είναι στο επίκεντρο και για την ταχύτητα καθώς οι έξι από τους δώδεκα αγώνες της σειράς θα διεξαχθούν στις Σέρρες.

Το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων BMU European SuperMoto, BMU MotoClassic, BMU Enduro και BMU Extreme Enduro θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα μαζί με τα οριστικά προγράμματα για MOTOCROSS και ταχύτητα.

Nα θυμίσουμε ότι οι αγώνες για Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Motocross EMX-65 και EMX-85 νοτιοανατολική Ευρώπης είναι οι εξής.

  • 13-14/4 ΜΟΛΔΑΒΙΑ
  • 27-28/4 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-Troyan
  • 15-16/6 ΚΡΟΑΤΙΑ-Mladina
  • 22-23/6 ΣΕΡΒΙΑ-Globare
  • ΤΕΛΙΚΟΣ EMX-65 και EMX-85 27-28/7 ΤΣΕΧΙΑ-Loket
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.