Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα MOTOCROSS Νότιας και Βόρειας Ελλάδος. Για αδιευκρίνιστους λόγους με μια ανακοίνωση λίγων λέξεων στις αρχές τις εβδομάδα, χωρίς να αναφέρεται ο λόγος και αν ο πρώτος αγώνας του Βορείου Ελλάδος στην πίστα της Πτολεμαΐδας θα διεξαχθεί σε κάποια άλλη ημερομηνία η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βόρειας Ελλάδας μεταφέρεται για μετά από μερικές εβδομάδες στην Ξάνθης. Αν και οι Βόρειοι αναβάτες θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή τρεις εβδομάδες για να επιστρέψουν στην δράση, οι Νότιοι ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών με 76 συμμετοχές στον πρώτο αγώνα της σειράς στην πίστα της Αρχαίας Ολυμπίας. Δείτε παρακάτω την λίστα συμμετοχών.

1 2 3 4

Για τον ειδικό κανονισμό πατήστε Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.