Το τελευταίο νέο από τα αρχηγεία του HRC αφορά τον Jeremy Martin. Σε πρόσφατη ανακοίνωση έγινε γνωστό το ότι ο JMart θα ξεκινήσει την χρονιά στην μεγάλη κατηγορία.

21935652_1954450304832472_224575832_nJeremy Martin

Στο διετές του συμβόλαιο αρχικά έγραφε ότι το 2018 θα ήταν η χρονιά στην οποία θα έκανε την οριστική του άνοδο στα 450. Αυτό δεν θα συμβεί ολοκληρωτικά. Είναι δηλωμένος ότι θα αγωνιστεί στα 250 της Ανατολικής περιφέρειας και αυτό του δίνει μερικούς αγώνες κενό στους πρώτους γύρους, γιατί οι αγώνες αρχίζουν από την Δύση. Σε απόφαση με την ομάδα του θα είναι στο Anaheim 1 με μια Factory CRF450R και για τους πρώτους 3 αγώνες.

Έως τώρα η μόνη του εμφάνιση με 450 σε Supercross ήταν την περσινή χρονιά στην Daytona, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις οδηγώντας για αρκετά τον αγώνα και τελικά κατέκτησε την 2η θέση.

Ο Martin δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι του δίνεται η ευκαιρία να στηθεί στην μπάρα εκκίνησης στο Anaheim 1. Του αρέσει η αίσθηση της μότο και είχε επιτυχίες στο παρελθόν. Επίσης τόνισε πως θα τον βοηθήσει το γεγονός ότι θα ξεκινήσει την χρονιά του νωρίτερα από τους κύριους ανταγωνιστές του.

Ο Erik Kehoe team manager της Honda HRC δήλωσε τα καλά στοιχεία του Martin και το τι είχε κάνει πέρσι στην Daytona όντας η πρώτη του επαφή με 450 σε ρόλο αναπληρωτή. Θα είναι μια χρονιά με υψηλές προσδοκίες και βλέψεις για κάτι πολύ καλό. Είναι ένας από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου στα 250 της Ανατολής.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.