Όλα έτοιμα για το πρωτάθλημα MAXXIS FIM SUPERENDURO WORLD CHAMPIONSHIP με την Κρακοβία της Πολωνίας να είναι έτοιμη να φιλοξενήσει αυτό το Σάββατο τον πρώτο αγώνα από τους τέσσερις τις σειράς.

superenduro start

Η εξέλιξη του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι συναρπαστική καθώς τα δεδομένα μπορεί να έχουν αλλάξει στις δυο κύριες κατηγορίες αλλά υπάρχουν αρκετοί αναβάτες που θέλουν το στέμμα του πρωταθλητή. Ο Αμερικανός HAAKER Colton μετά την περσινή του επιτυχία έρχεται να υπερασπιστεί τον τίτλο του χωρίς να νιώθει την απειλή των WEBB Cody, ROBERT Taylor και TREMAINE Ty που τελικά δεν θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Ο HAAKER Colton μπορεί να φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος στην κατάκτηση του τίτλου αλλά θα έχει να ανταγωνιστεί ότι πιο ποιοτικό έχει να παρουσιάσει η Ευρώπη στο χώρο. Ο Βρετανός WALKER Jonathan μετά την περσινή του αναγνωριστική χρονιά έρχεται καλύτερα προετοιμασμένος θέλοντας τον τίτλο.

Τίτλοι τέλους για τον μετρ του είδους Πολωνό BLAZUSIAK Tadeusz που μετά από αμέτρητες νίκες σε αγώνες SUPERENDURO και HARD ENDURO αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του, είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην τελευταία του παρουσία στο θεσμό.

Oι Ισπανοί ROMAN Mario και GOMEZ Alfredo μετά την περσινή τους εμπειρία με τον ROMAN να βρίσκετε στο στρατόπεδο της SHERCO επιδιώκουν την διάκριση, όπως και ο νεαρός Γερμανός LETTENBICHLER Manuel που έρχεται στην κατηγορία PRESTIGE μετά τον περσινό του τίτλο στην JUNIOR. O γερόλυκος BROWN Mike στα 44 είναι έτοιμος για ακόμα μια πρόκληση στην πολυετή καριέρα , όπως και ο νεοφερμένος στο χώρο του ENDURO 23χρονος Αυστριακός RAUCHENECKER Pascal.

Στην κατηγορία JUNIOR μετά την προαγωγή του LETTENBICHLER Manuel στην μεγάλη κατηγορία αρκετοί αναβάτες έχουν τις δυνατότητες και θέλουν να ανεβούν στο ψηλότερο σκαλί της κατηγορίας. O Νοτιοαφρικανός GUTZEIT Blake και ο Γερμανός APOLLE Tim είναι ίσως οι επικρατέστεροι έχοντας να αντιμετωπίσουν τους πολύ ποιοτικούς Βρετανούς SEALEY Lee, HUMPHREYS Gethin, FLACK Luke αλλά και τον εκρηκτικό χιλιανό HERRERA Benjamin.

Δυναμική και η γαλλική παρουσία στο χώρο με τους VIAL Max, MECHIN Bastien, NICOLOT Jean-Baptiste, BURY Paul και MARIN Joffrey.

Μια νέα πρόκληση για τον ο ιταλό BRESOLIN Matteo που συμμετέχει μετά τον περσινό του τραυματισμό βρισκόμενος για την νέα χρονιά στην ομάδα της Husqvarna.

Ανάμεσα στους 28 αναβάτες βρίσκετε και ο νεαρός Βούλγαρος KABAKCHIEV Teodor στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα SUPERENDURO.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.