Η αγωνιστική ομάδα της Red Bull IceOne Husqvarna είναι απασχολημένη τις προσεχείς ημέρες με τις δοκιμές του 2016 FC450 husqvarna για να αποφασίσoυν αν του Κατάρ και της Αργεντινής Grand Prix νικητής Max Nagl θα χρησιμοποιήσει τη νέα μοτοσυκλέτα για τον τέταρτο γύρο του FIM Motocross MXGP Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Arco di Trento της Ιταλίας στις 18 με 19 Απρ.

maxnagl
Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν δείχνει τον Nagl ως τον πιο ολοκληρωμένο αθλητή στο MXGP με δύο καταπληκτικές εμφανίσεις.

Η δεύτερη θέση μέχρι στιγμής στη βαθμολογία με 10 πόντους διαφορά απο τον πρώτο DeSalle και οι πρώτες νίκες της Husqvarna στη μεγάλη κατηγορία έχει επιτευχθεί χάρη στην εργασία της ομάδας με την FC450 για να την προσαρμόσουν στον Nagl με το ομαλό και ιδιαίτερο στυλ.

«Το set-up της μοτοσυκλέτας είναι απλά τέλειο αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ καλό, «λέει ο 27 χρονος . «Έχουμε ένα πραγματικά ισχυρό κινητήρα και έχουν βρει μια τέτοια καλή λύση για την αναστολή και κάθε φορά νιώθω τόσο άνετα.»
«Τώρα δουλεύουμε για το νέο, και το σχέδιο είναι ίσως για το Arco», πρόσθεσε. «Έχουμε τρεις ημέρες δοκιμών μετά την Αργεντινή και αν πάει καλά και έχουμε πάει την νέα μοτοσυκλέτα σε ένα παρόμοιο επίπεδο ή και καλύτερο στη συνέχεια, θα την χρησιμοποιήσουμε στην Ιταλία.»

Το Husqvarna συμμερίζεται φυσικά την ίδια βάση της τεχνολογίας, όπως η KTM 450SX-F? η τελευταία γενιά του οποίου γίνεται πολύ καλή στις ΗΠΑ με την βοήθεια των αναβατών της Red Bull και της KTM Ryan Dungey και Marvin Musquin στο ΑΜΑ 450SX και 250SX χάρη στο μειωμένο βάρος και η αλλοίωση της γεωμετρίας. Ο Nagl έχει κάνει τις δικές του ρυθμίσεις στο FC. «Όταν για πρώτη φορά άρχισα να ελέγχω την νέα μοτοσικλέτα αισθάνθηκε πως ήταν έτοιμη για Supercross και στη συνέχεια κάναμε αλλαγές και ήμουν αρκετά έκπληκτος με το πόσο καλά ένιωσα», λέει. «Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά σχετικά με τις διαφορές με το παλιό μοντέλο ακόμα. Για μένα την αισθάνθηκα υψηλότερη επειδή η τρέχουσα μοτοσυκλέτα μου είναι πιο χαμηλή, είναι σαν ένα pit-ποδήλατο! Είμαι ένα μικρό παιδί και μπορώ ακόμη και να αγγίξω το έδαφος και με τα δύο πόδια. «

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.