Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η εκπαίδευση των αναβατών μοτοσυκλετών μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες εμπλοκής τους σε κάποιο ατύχημα. Με αυτό το σκεπτικό η KTM SEE AE, σε συνεργασία με τον νεοσύστατο φορέα Δικύκλου του ΣΕΑΑ, προσφέρει δωρεάν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης σε κατόχους μοτοσυκλετών ΚΤΜ!

KTM 790 DUKE 2018_Action 03

Θέλοντας οι πελάτες της να βιώσουν την εμπειρία των “Ready To Race” μοτοσυκλετών της με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, η KTM South East Europe προσφέρει δύο κύκλους δωρεάν μαθημάτων ασφαλούς οδήγησης στους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών ΚΤΜ.

Σε συνεργασία με το Riding School του Θανάση Χούντρα, την παλαιότερη εν ενεργεία σχολή ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, δίνεται η δυνατότητα σε πενήντα κατόχους μοτοσυκλετών street ΚΤΜ να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα δύο επιπέδων.

Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Καπανδρίτι Αττικής και περιλαμβάνει το επίπεδο ‘Riding A’. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ με βάση την ώρα του μαθήματος (πρωινό γκρουπ: 08:00 – 12:00 / μεσημεριανό γκρουπ: 13.00 – 17:00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Διατηρώντας τον αφιλοκερδή σκοπό της συγκεκριμένης παροχής και θέλοντας να διασφαλίσει πως κανένα ‘θρανίο’ δε θα μείνει κενό από βιαστικές συμμετοχές χωρίς ανταπόκριση, η ΚΤΜ SEE Α.Ε. θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα μαθήματα την κατάθεση του συμβολικού ποσού των €10,- στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό “To Χαμόγελο του Παιδιού” με αιτιολογία KTM Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης. Κάθε αίτηση για να γίνει δεκτή θα πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδειξη κατάθεσης.

Για τη συμμετοχή στα μαθήματα ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσέλθει με τη δική του μοτοσυκλέτα και να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης της αντίστοιχης κατηγορίας. Απαραίτητος επίσης είναι ο πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (κράνος, μπουφάν, γάντια, παντελόνι, μπότες/μποτάκια κλπ).

Για να στείλετε την αίτηση συμμετοχής στα μαθήματα που διοργανώνει η ΚΤΜ South East Europe Α.Ε. πιέστε εδώ.

Η ΚΤΜ S.E.E. εμπιστεύεται τo Riding School, τη μοναδική ολοκληρωμένη σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα για κάθε οδηγό, ανεξαρτήτως εμπειρίας, ηλικίας, φύλου και κατηγορίας. Με συνεχή λειτουργία και εμπειρία δύο δεκαετιών το Riding School διοργανώνει εξειδικευμένες ημερίδες ώστε να καλύπτει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στην γνώση της χρήσης μοτοσυκλέτας και την οδήγησής της. Περισσότερες πληροφορίες για το Riding School μπορείτε να βρείτε εδώ: www.motorcycleridingacademy.com

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ‘To Χαμόγελο του Παιδιού’ δε χρειάζεται συστάσεις. Λειτουργεί ήδη 22 χρόνια πανελλαδικώς με δράσεις πρόληψης και θεραπείας για το χαμόγελο κάθε παιδιού. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του οργανισμού καθώς και για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του οργανισμού στους οποίους θα πρέπει να γίνει η κατάθεση των 10€ μπορείτε να βρείτε εδώ: www.hamogelo.gr

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.