Άσχημα νέα για τον αναβάτη της Husqvarna, Mathias Bellino που έχει αποκλειστεί από το υπόλοιπο του 2014 με ένα άσημο τραυματισμό στο αριστερό γόνατό του.

667f0bd8cc1b5671ad4f8bbe722f4deb_L

Ο Bellino – ο οποίος είναι τρίτος συνολικά στο πρωτάθλημα E3 – έσπασε τον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο στο αριστερό γόνατό του κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου του γαλλικού Πρωταθλήματος Enduro Scaer.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που μου έτυχε στο τέλος της σεζόν αυτό», είπε Bellino. «Λαμβάνοντας μια νίκη στον αγώνα GP της Σουηδίας με είχε βάλει σε μια ισχυρή θέση για να αγωνιστώ για τον τίτλο Ε3, αλλά τώρα, δυστυχώς, όλα έχουν χαθεί.»

Οδηγώντας την πρώτη μέρα της εκδήλωσης, ο Bellino έχασε τον έλεγχο του μπροστινού τροχού του κατά τη διάρκεια μια επίπεδης στροφής με γρασίδι. Κάνοντας το πόδι του προς τα κάτω για να σώσει την πτώση είχε ως αποτέλεσμα ένα βαρύ χτύπημα στο γόνατό του με το τιμόνι.

«Κατά τον τελευταίο γύρο του Γαλλικού Πρωταθλήματος Enduro έχασα τον έλεγχο του μπροστινού τροχού μου σε μια στροφή με γρασίδι. Όπως έβαλα το πόδι μου κάτω για να σώσω την πτώση το τιμόνι χτύπησε το γόνατό μου δυνατά. Αμέσως ο πόνος ήταν ακραίος και ήξερα ότι είχε γίνει ζημιά. «

mathias-bellino_1080-6

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έχουν αποκαλύψει ένα διάλειμμα στο ACL του, που θα απαιτήσει χειρουργική επέμβαση στις 10 Ιουλίου.

«Τα αποτελέσματα του MRI ανάδειξαν ένα σπασμένο ACL που απαιτεί άμεση χειρουργική επέμβαση. Είναι δύσκολο να αποδεχθώ αυτή την κατάσταση, αλλά είναι η μόνη επιλογή που έχω. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα Bel-Ray Husqvarna Factory Racing για την υποστήριξή τους και θα επικεντρωθώ σκληρά για να επιστρέψω το επόμενο έτος στο 100 τοις εκατό. «

Ο τραυματισμός τον αποκλείει απο την αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

 

Πηγή enduro21.com

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.