Ο πολλά υποσχόμενος Βέλγος νεαρός Liam Everts θα γίνει επίσημα μέρος των τμημάτων υποδομής της KTM από το 2019. Η συμφωνία αυτή θα είναι μακροχρόνια στοχεύοντας ο νεαρός αναβάτης να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση που θα τον οδηγήσει μέχρι την μεγάλη κατηγορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Ο Everts είναι μόλις 14 ετών και εξελίχθηκε ως ένας δυνατός ανταγωνιστής τον περασμένο χρόνο που τον οδήγησε στην τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα EMX85 και στην δεύτερη θέση του ADAC MX MASTERS. Ο Liam είναι σε θέση να υποστηρίζετε στην τεχνογνωσία και τα αξιοζήλευτα επιτεύγματα του πατέρα του Στέφαν – ο οποίος αναρρώνει σήμερα από ασθένεια – και του παππού του Harry που κέρδισαν δέκα και τέσσερις τίτλους αντίστοιχα.

Ο Everts το 2019 προετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν με το KTM 125 SX στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ΕΜΧ125. Ο νεαρός Βέλγος θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τον τίτλο που στέρησε η τύχη στον Ολλανδό Rene Hofer το 2018 πάρα τις πολύ καλές του εμφανίσεις.

Liam Everts:Είναι τιμή για μένα να οδηγώ με την KTM. Η αίσθηση της νέας μοτοσυκλέτας μου, μου αρέσει, είναι εκπληκτικό το πώς με βοηθάει και πώς ταιριάζει στο στιλ μου. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ανυπομονώ πραγματικά για το μέλλον έχοντας εξασφαλίσει ένα μακρύ συμβόλαιο. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μερικά ωραία πράγματα μαζί. Θα πάμε βήμα βήμα και ελπίζω να οικοδομήσουμε μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο “

Ο Robert Jonas, VP της Offroad: “Ο Liam προέρχεται από μια διάσημη οικογένεια του χώρου δίνοντας του πλεονέκτημα αλλά επίσης και πίεση. Είμαστε ενθουσιασμένοι από αυτά που έχουμε δει από αυτόν μέχρι τώρα. Είναι σαφής η πρόοδος που έχει σημειώσει με το ρυθμό και την τεχνική του το 2018 και αυτό δείχνει ότι έχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Είναι ακόμα νωρίς, αλλά πιστεύουμε σε αυτόν. Ο Liam σαφώς μπορεί να αγωνιστεί τα επόμενα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, εξετάζουμε τα επόμενα βήματα για να βελτιωθεί και να απολαύσει επιτυχίες, γι ‘αυτό είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που είμαστε μαζί του “.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.