Μια νέα πρόκληση για την πολύπειρη αναβάτη της WMX. Η Livia έχοντας τεράστιο ιστορικό ως αναβάτης στην πορεία της στον παγκόσμιο χώρο του Motocross, τώρα πλέον θέτει νέους στόχους.

Livia Lancelot

Νέοι στόχοι και νέα χρώματα καθώς είναι γεγονός η λήξη της συνεργασίας της με την Kawasaki. Μια συνεργασία η οποία κράτησε από το 2007 μέχρι και φέτος, τελευταία εμφάνιση της με τα πράσινα θα είναι στο French Beach Race. Έπειτα θα μεταπηδήσει στην MX2 αλλάζοντας ρόλους όμως καθώς θα είναι Team Manager. Κάτι το οποίο δεν είναι άγνωστο για την ίδια καθώς τα τελευταία χρόνια ήταν η team manager στην δική της ομάδα Team 114. Οι αναβάτες της ομάδας της είναι ήδη γνωστό για το ποιοι θα είναι. Hunter Lawrence και Bas Vaessen θα πλαισιώσουν την Team 114 το 2018 στην MX2. Οι νυν αναβάτες της εργοστασιακής Suzuki θα αλλάξουν παραστάσεις για την ερχόμενη χρονιά.

“Είναι μια πρόκληση το να είσαι Team owner/manager αλλά θα δώσω το 110% σε αυτό το project όπως όταν ήμουν αγωνιζόμενη” δήλωσε η Livia.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.