Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Καλαμάτας (ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ) διοργανώνει σχολείο motocross με τον πρωταθλητή ΜΧ Ελλάδος Παναγιώτη Κουζή.

school lemoka

Τo αθλητικό σωματείο διοργανώνει μαθήματα motocross στην πίστα ΜΧ στο αθλητικό πάρκο Καλαμάτας στις 07-02-2016 και ημέρα Κτριακή υπό τις οδηγίες του πρωταθλητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΖΗ.

Θα γίνουν μαθήματα για τμήμα αρχάριων και προχωρημένων σε δύο γκρούπ. Με τα θεωρητικά μαθήματα να ξεκινάνε στις 10π.μ.  Μετά θα ακολουθήσουν τα πρακτικά.

Συμμετοχές – Πληροφορίες στο ΤΗΛ: 6977620497

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.