Με δυσκολότερες καιρικές συνθήκες από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια, το 2016 Touquet θα μείνει στην ιστορία, πολύ ανταγωνιστική κούρσα με τον Adrien Van Beveren να επικρατεί έναντι των Axel Van de Sande και Camille Chapelière. Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την έκτη θέση στο Dakar, ο Beveren πήρε την πρώτη θέση στο Le Touquet 2016.

 

Adrien Van Beveren Νικητής του Αγώνα.

Adrien Van Beveren Νικητής του Αγώνα.

Με περισσότερα από 1.000 αναβάτες και δύσκολες συνθήκες του αγώνα λόγω της βροχής τη διάρκεια της νύχτας με άφθονη υγρή άμμο, το  Le Touquet ήταν αντάξιο της φήμης του.

Ο αγώνας ήταν μεγάλος ανάμεσα στους, Milko Potisek, Camille Chapelière, Yentel Martens, Axel Van De Sande και Adrien Van Beveren που εναλλάσονταν στην πρώτη θέση αγώνα.

Ο Potisek ήταν πιο γρήγορος παίρνοντας το  holeshot στη γραμμή εκκίνηση κάνοντας και διαφορά στην αρχή του αγώνα. Ο Camille Chapelière ήταν ένας από τους λίγους που ακολουθούσε και η μονομαχία μεταξύ της Yamaha ήταν αρκετά έντονη μέχρι ο Yentel Martens τους έφτασε και διεκδικούσε την πρωτιά στο τρίτο πέρασμα. Ο Potisek θα είναι ο επικεφαλής αυτής της μάχης μέχρι και τον δέκατο γύρο που δυστυχώς σταμάτησε στις πλαγιές.

Ο Axel Van de Sande αναλαμβάνει τον αγώνα μετά την επίθεση στα μέσα του αγώνα ενώ οι Chapelière, Van Beveren και Steve Ramon είναι οι μόνοι που ακολουθούν το ρυθμό.

Μεγάλη μάχη δόθηκε μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας, με τον Adrien Van Beveren με Yamaha να περνάει τη γραμμή του τερματισμού περίπου δύο λεπτά μπροστά απο τον Van de Sande με Yamaha και αυτός, ο οποίος κατέρευσε  μετά  την γραμμή τερματισμού. Ο Chapelière στην τρίτη θέση με Yamaha και αυτός, δεν κέρδισε το Touquet στην πρώτη του εμφάνιση, αλλά έχει κερδίσει το πρωτάθλημα της Γαλλίας. Ο Steve Ramon με Suzuki στην τέταρτη θέση με τον Degousee Arnaud ΚΤΜ στην πέμπτη, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν σε μια καλή απόδοση.

Αποτελέσματα πτώτης 15αδας:
1.Van Beveren (Yamaha), 16 γύροι
2.Van De Sande (Bel, Yamaha) διαφορά 1’50»519
3.Chapelière (Yamaha) διαφορά 4’23»589
4.Ramon (Bel, Suzuki) διαφορά 7’08»169
5.Degousee (KTM) διαφορά 9’24»459
6.Mousse (Yamaha)
7.Martens (Bel, Husqvarna)
8.Demeester (Sherco)
9.Prevot (KTM)
10.Florin (Yamaha)
11.Tournessi (KTM)
12.Brossier (Yamaha)
13.Lahousse (Yamaha)
14.Deudon (Kawasaki)
15.Klutz (Bel, KTM)

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.