Ο εναρκτήριος αγώνας του Γαλλικού πρωταθλήματος Enduro πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Luc En Provence με 360 συμμετέχοντες.

18073607_1344753052270230_720743218_n

Οι LARRIEU και NAMBOTIN επικράτησαν στην Ε2 και E3 αντίστοιχα αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε ο εικοσάχρονος Hugo BLANJOUE της junior.

Στην Ε1 ο Jamie McCanney πήρε μια άνετη νίκη το Σάββατο αλλά αντιμετώπισε ηλεκτρικό πρόβλημα την Κυριακή που τον έβγαλε εκτός από την διεκδίκηση της Κυριακάτικης νίκης. Οι Jeremy Tarroux και Julien Gauthier που πλαισίωσαν τον Βρετανό στο Σαββατιάτικο βάθρο επωφελήθηκαν την ατυχία του, και ανέβηκαν μια θέση την δεύτερη ημέρα του αγώνα, ενώ στην τρίτη θέση την Κυριακής τερμάτισε ο Jeremy Miroir.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στην ο Loïc LARRIEU στην Ε2 ξεκινώντας με μια διπλή νίκη στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική η εμφάνιση του Pierre Vissac που κατάφερε να βρεθεί στην δεύτερη θέση μπροστά από τον Jeremy Joly που ήταν τρίτος.

Μια καλή προπόνηση για τον Christophe Nambotin που ανέβασε ρυθμούς αποδεικνύοντας ότι βρίσκετε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του δεύτερου γύρου του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Ο Romain Dumontier ήταν δεύτερος με τους Rudy COTTON και Anthony Geslin να ανεβαίνουν στο τρίτο σκαλί.

Στην junior η απόδοση του νεοφερμένου στο χώρο του Enduro Hugo BLANJOUE σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας στους Γάλλους. Απόλυτος κυρίαρχος και τις δυο μέρες έχοντας τον τέταρτο και πέμπτο χρόνο στις δυο ήμερες στην γενική. Οι Thomas DUBOST και Jean Baptiste NICOLOT τον ακολούθησαν το Σάββατο εκμεταλλευόμενοι και την ατυχία του Ισπανού Kirian MIRABET, ενώ την Κυριακή ένας ακόμα νεοφερμένος ο Theophile ESPINASSE έδειξε ότι προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα για αυτόν τερματίζοντας στην δεύτερη θέση κερδίζοντας στα ίσια τον Kirian MIRABET.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.