Ξεκίνησε το ιταλικό πρωτάθλημα Enduro από την GIOIA DEI MARSI έχοντας για ακόμα μία φορά έντονο χρώμα παγκοσμίου με πολλούς από τους πρωτοκλασάτους αναβάτες του χώρου να δίνουν την πρώτη μάχη τους ελέγχοντας το επίπεδο ανταγωνισμού.

Σε μία μεταβατική χρονιά με πολλές αλλαγές είχαμε τις πρώτες επίσημες πρεμιέρες αναβατών με τις νέες τους ομάδες.

Την πρώτη ήμερα ο Γάλλος Loic Larrieu έδειξε να εγκλιματίζετε γρήγορα με το ΤΜ κατακτώντας την πρώτη του νίκη. Η νίκη αυτή ήρθε μετά από σκληρή μάχη πάνω στις ποικίλες επιφάνειες με τις διαφορές μέχρι και τρεις ειδικές πριν το τέλος να είναι μικρές και τους Holcombe, McCanney, Cavallo, Charlier, Salvini και Redondi να έχουν ελπίδες νίκης. Ο Loic Larrieu πήρε την πρωτοπορία στα μέσα του αγώνα και την κράτησε μέχρι το τέλος. Μερικά δευτερόλεπτα πίσω του οι Holcombe και McCanney είχαν μία όμορφη μάχη με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Steve Holcombe να είναι τελικά δεύτερος και τρίτος ο συμπατριώτης του Dany McCanney να είναι ανταγωνιστικός στην πρώτη του εμφάνιση με τη ομάδα της ΤΜ. Τέταρτη θέση και χαμογέλα για την ομάδα της SHERCO με τον νεαρό Mattoeo Cavallo να δικαιώνει την επιλογή του Fabrizio Azzalin. Στην πέμπτη και έκτη θέση βρέθηκαν οι δυο έμπειροι αναβάτες της HONDA Christophe Charlier και Alex Salvini. Με μία έβδομη θέση ξεκίνησε τις αγωνιστικές του παρουσίες ο Ιταλός Giacomo Redondi με την ομάδα της Jet Zanardo, μπροστά από τον σταθερό Thomas Oldrati. Δυο από τους διεκδικητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Γάλλος Teo Espinasse και ο Ιταλός Andrea Verona έδωσαν την πρώτη τους μονομαχία. Τελικός νικητής σε αυτή την μάχη ο αναβάτης της SHERCO.

Την δεύτερη ήμερα ο Steve Holcombe με πέντε κορυφαίους χρόνους στις εννέα ειδικές πήρε την νίκη για την ΒΕΤΑ οδηγώντας την κούρσα από την πρώτη ειδική. Οι Loic Larrieu και Dany McCanney επανέλαβαν την καλή εμφάνιση της πρώτης ημέρας τερματίζοντας στην δεύτερη και τρίτη θέση της γενικής, κλείνοντας μία πολύ επιτυχημένη παρουσία για την ιταλική ομάδα. Ο Alex Salvini πάρα τους πόνους που ένοιωθε από μία πτώση την πρώτη ημέρα κατάφερε να τερματίσει τέταρτος μπροστά από τον Thomas Oldrati που κέρδισε τα τετράχρονα στα 250 την δεύτερη ήμερα. Ο Christophe Charlier παρότι δεν ειδικεύετε στις σκληρές επιφάνειες κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός μέχρι την τελευταία ειδική τερματίζοντας έκτος. Πίσω του τερμάτισαν οι Ιταλοί Redondi, Guarneri και Cavallo με δέκατο τον Βρετανό Freeman.

Αποτελέσματα:

 

Click to accept cookies and enable this content

Click to accept cookies and enable this content

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.