Για ακόμη μια φορά βιώσαμε μια ατέλειωτη καθυστέρηση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που κούρασε αναβάτες, θεατές και οργανωτές.

Καταλαβαίνουμε ότι και στον πλέον οργανωμένο αγώνα που ο οργανωτής νομίζει ότι έχει μεριμνήσει για όλα μπορεί να γίνει το αναπάντεχο στο σύστημα ή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που το χειρίζεται. Τα γραπτά αποτελέσματα είναι κάτι απλό αλλά και ταυτόχρονα δύσκολο, πρέπει να τηρούνται τέσσερις βασικοί κανόνες.

Ξεκινάμε με την προεργασία και κάνουμε ένα πίνακα σύμφωνα με τις ανάγκες μας, κατά δεύτερων δεν πρέπει να υπάρχουν ίδιοι αριθμοί, κατά τρίτων να γνωρίζουμε τα νούμερα και τις κατηγορίες αυτών που αγωνίζονται και τέλος να γνωρίζουμε ποιος είναι ο πρώτος κάθε γύρου. Αν έχουμε αυτά τα τέσσερα σημαντικά συστατικά είναι θέμα λίγων λεπτών η ανακοίνωση τους. Τα περισσότερα γραπτά γυρολόγια ξεκινούν μετά το πέρας των δύο πρώτων γύρων λόγο συνωστισμού. Εν πάση περιπτώσει με καλό συντονισμό και έναν εκφωνητή που έχει γνώση και αυτό λύνεται εύκολα. Δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να γραφτούν 25-30 αριθμοί μέσα σε 10-15 δευτερόλεπτα αλλά αφού θα υπάρχει οπτική επαφή πριν περάσουν την γραμμή τερματισμού ξεκινάμε από πιο πριν. Κάθε φορά που περνάει ο πρώτος αλλάζουμε στήλη καθώς έχει συμπληρωθεί ένας γύρος. Στο τέλος του αγώνα παίρνουμε την κατάταξη γύρο γύρο. Μετά το πέρας κάποιων γύρων θα υπάρξουν λιγότερες διελεύσεις εκεί ή κάποιος αναβάτης εγκατέλειψε ή έφαγε γύρο από τον πρώτο. Ο συγκεκριμένος αναβάτης αφαιρείτε από την στήλη και μετέφερε τελευταίος στην προηγούμενη αν εμφανιστεί στου επόμενους γύρους, ειδάλλως περνάει στην λίστα των αναβατών που εγκατέλειψαν. Αυτό συνεχίζεται μέχρι το τέλος με τον αριθμό του κάθε αναβάτη να προστίθεται στον προηγούμενο γύρο από αυτόν που έχει εμφανιστεί. Για να έχουμε σωστή λειτουργία θα χρειαστούν τρία με τέσσερα άτομα. Τερματίσαντες θεωρούνται όσοι πέρασαν την γραμμή τερματισμού μετά τον νικητή του σκέλους. Αυτό μπορεί να γίνει και στα SCRAMBLE αν στο κενό που δεν υπάρχουν διελεύσεις ταξινομούνται οι αναβάτες σύμφωνα με της κατηγορίες που αγωνίζονται. Είναι πολύ πιο εύκολο να μεταφέρεις νούμερα παρά να μετράμε γύρους, καθώς στον μισό αγώνα οι αλλαγές που θα έχουν γίνει θα είναι ελάχιστες.

Ακολουθεί ένα μικρό παράδειγμα με την αρχική εικόνα του γυρολόγου και την τελική.

 

1

2

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.