Η ομάδα του Serres Premio και πάλι πρωτοτυπεί και διοργανώνει το πρώτο offroad TrackDay.

offroad trackdays

Την Κυριακή στις 28 Ιανουαρίου δίνουμε την δυνατότητα σε όλους τους εκτός δρόμου αναβάτες, να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και τις μοτοσυκλέτες τους στην πίστα motocross του αυτοκινητοδρομίου Σερρών.

Η πίστα είναι αδειοδοτημένη σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς ασφαλείας που ορίζονται από όλους τους σχετικούς φορείς και μπορούν να διοργανωθούν εκεί αγώνες Motocross κάθε επιπέδου.

Την ημέρα της εκδήλωσης ασφαλώς θα υπάρχει επανδρωμένο ασθενοφόρο, γιατρός, κριτές και χρονομέτρηση. Επίσης θα είναι ανοιχτά και τα καφέ του αυτοκινητοδρομίου ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους συμμετέχοντες , τους συνοδούς και φίλους τους .

Για συμμετοχές μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα: 6985077030 & 6973206474

Θα ακολουθήσει σύντομα ολοκληρωμένο πρόγραμμα της εκδήλωσης, γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι……

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.