Στην Gelnica της Σλοβακίας διεξήχθη ο τελευταίος αγώνας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Enduro που ήταν τριήμερος βγάζοντας τους πρωταθλητές για την φετινή χρονιά.

matteo pavoni

Τις δυο πρώτες ημέρες οι έμπειροι Ιταλοί Maurizio Micheluz και Oscar Balletti πήραν δυο οριακές νίκες ενώ στην τελική δοκιμασία που δεν ήταν άλλη από έναν αγώνα Μotocross, ο Τσέχος Jaromír ROMANČÍK ήταν ο κυρίαρχος. Στην τελική γενική κατάταξη οι Ιταλοί κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις με τον νεαρό Matteo Pavoni να παίρνει τον τίτλο και τους Maurizio Micheluz και Oscar Balletti να βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στην Junior E1 ο Matteo Pavoni ήταν ο κυρίαρχος παίρνοντας την νίκη στους εφτά από τους εννιά αγώνες τις σειράς. Ο Τσέχος Kristof Kouble έχοντας μεγαλύτερη συνέπεια στις καλές εμφανίσεις ήταν ο δεύτερος αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Σουηδό Pontus Skoog.

Στην Junior E2/Ε3 οι Jean-Baptiste Nicolot και Lorenzo Macoritto είχαν πολύ καλή απόδοση στην Gelnica αλλά δεν κατάφεραν να βρεθούν μπροστά από τον Γάλλο David Abgrall που τελικά κατέκτησε τον τίτλο.

Στην Junior U20 ο Joakim Grelsson βλέποντας την μεγαλύτερη απειλή για την κορυφή τον Daniel Mundell να αποχωρεί στα μέσα του πρωταθλήματος πήρε εύκολα τον τίτλο με τους Calle Johansson και Neels Theric να ισοβαθμούν στην δεύτερη και τρίτη θέση.

Η πολύ καλή πορεία στους πρώτους τρεις γύρους του Σουηδού Andreas Linusson αρκούσε να τον φέρει στην πρώτη θέση της Senior E1 μπροστά από τους Daan Bruijsten και Edgars Silins.

Ο Jamie Lewis έχοντας σταθερή απόδοση σε όλο το πρωτάθλημα πήρε τον τίτλο στην Senior E2 ακολουθούμενος από τους Marco Neubert και Olivier Nelson.

Η πιο ανοιχτή κατηγορία ήταν η Senior E3 με τον Maurizio Micheluz να κατακτά τελικά το πρωτάθλημα εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του Oscar Balletti την πρώτη. Στην τρίτη θέση τερμάτισαν ο Εσθονός Rannar Uusna.

Ο Γερμανός Arne Domeier ήταν ο πρωταθλητής στους βετεράνους όπως και η Αυστραλέζα Jessica Gardiner στις γυναίκες.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.