Ο εναρκτήριος αγώνας του ΑΜΑ KENDA Full Gas Sprint Enduro έγινε στα αμμουδερά τερέν του Gaston της Νότια Καρολίνα στις 13 – 14 Φεβρουαρίου.

kenda full gas sprint enduro

Αν και έλειπε ο περσινός πρωταθλητής Kailub Russell που θα επιστρέψει στον πρώτο αγώνα του GNCC καθώς ακόμα δεν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, οι Ryan Sipes και Daniel Milner που ήταν οι δυο ταχύτεροι στο ISDE της Σλοβακίας, ο περσινός πρωταθλητής του Νational Enduro και δεύτερος στο Full Gas Sprint Enduro Russell Bobbitt, καθώς οι πολύ ποιοτικοί Josh Strang, Thad Duvall, Jesse Groemm και ο νεοφερμένος από το motocross Jerry Robin δημιουργούσαν ένα πολύ δυνατό μείγμα αναβατών που ήθελαν την νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Αυστραλός Daniel Milner ξεκίνησε δυνατά την πρώτη μέρα και βρέθηκε να προηγείτο στην κατάταξη της κατηγορίας ΡRΟ μέχρι την τέταρτη ειδική αλλά ο Thad Duvall ανέβασε την απόδοση του στις τελευταίες ειδικές καταφέρνοντας να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση στο τέλος της ημέρας αφήνοντας τον Milner στην δεύτερη. Ο Russell Bobbitt βρισκόταν στην τρίτη αλλά μόλις 2,8 δευτερόλεπτα πίσω από τον Duvall έχοντας πάρει ένα μικρό προβάδισμα από τους Josh Strang και Jesse Groemm που έδιναν μάχη για την τέταρτη θέση. Στην έκτη θέση ήταν ο Evan Smith που κατάφερε να βγάλει εκτός εξάδας τον Ryan Sipes που εκκινούσε πρώτος.

Η Κυριακή ξεκίνησε με πολύ ενδιαφέρον, καθώς όλα ήταν ανοιχτά, ο Milner κερδίζοντας της πρώτες ειδικές επέστρεψε στην κορυφή χτίζοντας μια διαφορά ασφάλειας από τους υπόλοιπους πού την διατήρησε μέχρι το τέλος, παίρνοντας την νίκη. Ο Duvall μην μπορώντας να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Αυστραλού έμεινε στην δεύτερη θέση μπροστά από τον επίσης Αυστραλό Josh Strang που έγραψε τον δεύτερο χρόνο της ημέρας. Οι Jesse Groemm, Russell Bobbitt και Jerry Robin έκλεισαν την εξάδα.

Ο επόμενος γύρος του πρωταθλήματος είναι στις 2-3 Μαρτίου, τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα του Grand National Cross Country Series.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Top10:
1 Daniel Milner – Yamaha – 1:08:20.295
2 Thad DuVall – Husqvarna – 1:08:32.655
3 Josh Strang – Husqvarna – 1:08:37.993
4 Jesse Groemm – Beta – 1:09:01.201
5 Russell Bobbitt – KTM – 1:09:06.699
6 Jerry Robin – Yamaha – 1:09:33.008
7 Ryan Sipes – Husqvarna – 1:09:42.341
8 Cory Buttrick – KTM – 1:10:03.959
9 Evan Smith – KTM – 1:10:26.967
10 Jason Thomas – Yamaha – 1:10:44.907

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.