Αυτή την Κυριακή οι φίλοι του ENDURO θα έχουν την ευκαιρία για πολύ δράση καθώς έχουμε το 6ο ADVENTURE Λαγκαδά και το 3ο ΦΙΛΙΚΟ SCRABLE ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΥ με αντρικό καιρό καθώς η πρόβλεψη του καιρού μιλάει για πιθανή ασθενείς βροχόπτωση χωρίς να είναι ακόμα κάτι σίγουρο.

6o filiko lagadaΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ είναι σχεδόν έτοιμος να υποδεχθεί όλους στο 6ο ADVENTURE, η χάραξη τις διαδρομής έχει πραγματοποιηθεί και το μόνο που μένει είναι η διαμόρφωση της πίστας που θα υπάρχει στο τέλος. Η εκκίνηση θα δοθεί στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά και μετά από 70 χιλιόμετρα περιηγήσεις στους Νοτιοδυτικούς πρόποδες του Όρους Βερτίσκου η διαδρομή θα τερματίσει όπως και πέρσι στην Χρυσαυγή. Το χαρακτηριστικό σημείο όλων των ADVENTURE που έχει πολλούς φίλους στην Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο είναι η εναλλαγή στις επιφάνειες καθώς εναλλάσσεται από χιλιόμετρο σε χιλιόμετρο. Η χάραξη είναι καινούργια με πολλά καινούργια μονοπάτια και έχει τα πάντα όλα , ρέματα,βοσκοτόπια,αλλα και πολύ πέτρα σε ορισμένα σημεία ,αναβαθμίδες ,ένα hill climp στα πρώτα δέκα χιλιόμετρα και μια βραχώδη ανηφόρα στα τελειώματα.Παράλληλα με το 6o ADVENTURE θα υπάρχουν και πολλές εκδηλώσεις χρήσιμες για κάθε υποψιασμένο ανήσυχο αναβάτη καθώς και πολλά γνωστά ονόματα του χορού.Καλο θα ήταν όλοι οι αναβάτες και οι εκθέτες να επικοινωνήσουν με την λέσχη.Περισσότερα . Εδώ.

3o filiko scrable mosxopotamoyΗ Λέσχη Δρυάνιστων Μοτοσυκλετιστών είναι πανέτοιμη και προσκαλεί όλους στο Μοσχοπόταμο Πιερίας στο 3ο φιλικό scramle της ΛΕ.ΔΡΥ.ΜΟ. Ανοίχθηκαν καινούργια μονοπάτια με διαφορετική χάραξη από τα προηγούμενα δυο scramble. 3,8 χιλιόμετρα ο γύρος στα γνωστά μαλακά χώματα της Πιερίας.  Περισσότερα. Εδώ.

Μετατέθηκε για τις 9 Μαρτίου 2014

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΣΧΕΣ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.