Ένας πραγματικά ωραίος θεσμός οργανωμένος ασφαλής με πιστούς αλλά λίγους αναβάτες όπως και φιλάθλους είναι το Κύπελλο Cirquit scooter – παπιών και Βέσπα 50-300cc.

IMG_3395

Την Κυριακή που μας πέρασε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργάνωσε των πρώτο αγώνα της σειράς. Η μικρή συμμετοχή σε κάτι τόσο οικείο στις μικρές ηλικίες είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει όλους τους εμπλεκόμενους του χώρου, μπορεί να είναι σημεία των καιρών, μπορεί να ευθύνεται η ελλιπείς ενημέρωση η κάτι άλλο. Τέτοιου είδους θεσμοί κάνουν καλύτερους και πιο συνειδητοποιημένους αναβάτες και θα απέτρεπε αρκετά τροχαία ατυχήματα.

Μέσα στους 23 αναβάτες που συμμετείχαν υπήρχε και ένας εκπληκτικός αναβάτης ηλικίας μόλις 10 χρόνων ο Απόστολος Καμζέλης, συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους.

Αποτελέσματα Εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.