Η KTM South East Europe Α.Ε. σε συνεργασία το Δίκτυο της  διοργανώνουν και φέτος OFFROAD DAYS για εσάς!!! Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στην Αττική και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη οδηγούμε την γκάμα Offroad μοντέλων της KTM για το 2016!!!

ΚΤΜ 250 SX-F, ΚΤΜ 450 SX-F & ΚΤΜ 250 SX θα σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε

ΚΤΜ 250 SX-F, ΚΤΜ 450 SX-F & ΚΤΜ 250 SX θα σας
περιμένουν να τις δοκιμάσετε

Εάν αναρωτιόσουν πως τα καταφέρνουν οι αναβάτες της KTM
και κερδίζουν τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Motocross και Enduro, ήρθε η ώρα να μάθεις την απάντηση!

Η εξέλιξη για την KTM δεν σταματά, παρά τα πολλαπλά Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε MXGP, ΜΧ2, Supercross και ΗΠΑ Motocross. Μετά από αρκετή δουλειά το R&D σε Αυστρία και ΗΠΑ και σε στενή συνεργασία με Εργοστασιακούς αναβάτες, όπως οι Tony Cairoli, Jeffrey Herlings, Ryan Dungey, το Αυστριακό εργοστάσιο παρουσίασε τη νέα γενιά KTM SX, η οποία προσφέρει τεχνολογία state-of-the-art, συνδυαζόμενη με απόδοση που θέτει τον πήχη στην κάθε κατηγορία.

111397_250_EXC-F_Six_Days_1024

Πάνω από το 90% των εξαρτημάτων στα μοντέλα KTM SX είναι
νέα. Το νέο εκπληκτικό πιρούνι WP AIR 48, τα νέα πλαίσιο και υποπλαίσιο, η νέα ανάρτηση, έχουν σχεδιαστεί ώστε να συμβάλλουν στη συγκέντρωση μαζών. Μαζί με το σημαντικά χαμηλότερο βάρος η συμπεριφορά των νέων SX είναι συγκλονιστική!

Η οικογένεια KTM EXC που κυριαρχεί σε κάθε αγώνα Enduro σε όλο τον κόσμο και απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αναβάτες, βελτιώθηκε στις λεπτομέρειες που απαιτούνται για συνεχιστεί η πορτοκαλί κυριαρχία.

93976_Danny_MacAskill_Freeride_E SX_1024

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέα settings στις αναρτήσεις WP, πιρούνι “open cartridge”, νέα προστατευτικά καλαμιών, ελαφρύτερο μπροστινό άξονα, CNC πλάκες τιμονιού.

Αυτές οι βελτιώσεις συνδυάζονται με νέες ρυθμίσεις, κάτι που σημαίνει ότι κάθε μοντέλο προσφέρει καλύτερη πρόσφυση και βελτιωμένη οδηγησιμότητα, δίνοντας στον αναβάτη την αίσθηση
της ακρίβειας των χειρισμών.

Οι εντελώς νέες λοιπόν Motocross 250 SX-F και 450 SX-F με το εκπληκτικό πιρούνι WP AIR 48, μαζί με την κλασσική πλέον 250 SX, οι ανανεωμένες Enduro 250 EXC, 250 EXC-F SIX DAYS και 350 EXC-F, 690 Enduro R, όπως επίσης και το πρωτοποριακό Freeride E-SX, είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τη δική σου πρόκληση.

110484__MX Rider_1024

Έλα στην παρέα μας, φυσικά μαζί με τον εξοπλισμό σου και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχεις μια μοναδικά εντυπωσιακή εμπειρία,
από εκείνες που μόνον η ομάδα της KTM μπορεί να σου προσφέρει.

Μαζί μας η Ελαστικά Michelin Α.Ε.Β.Ε. παρουσιάζει τον δικό της νικητή! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζονται τα ελαστικά Michelin StarCross 5, που ήδη στο εξωτερικό έχουν συγκεντρώσει άριστες κριτικές. Όλες οι μοτοσυκλέτες της παρουσίασης θα είναι εξοπλισμένες με τα ελαστικά αυτά!

Για την παρουσίαση των μοντέλων 2016, η KTM South East Europe έχει μια σημαντική έκπληξη! Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro και τέσσερις φορές νικητής του International Six Days Enduro (ISDE), ο άνθρωπος που τίμησε τα χρώματα της KTM όσο ελάχιστοι, ο Giovanni Sala θα είναι κοντά μας το Σαββατοκύριακο 31.10 – 01.11.2015 στα Offroad Days που θα διοργανωθούν στην Αττική!

Gio Sala-800x532

Τοποθεσίες Offroad Days 2015
Αττική: Πίστα MX Αγ. Παντελεήμονα Πεντέλης
Θεσσαλονίκη: Νέα Ραιδεστός

Διάρκεια: 10:00 π.μ. – 16:30 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα OFFROAD DAYS
2015 επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο συνεργάτη ΚΤΜ ή επισκεφθείτε ή δηλώστε σήμερα συμμετοχή εδώ.

Σε περιμένουμε!

KTM_OffroadDays2015_GR

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.