Η MAKINA ΑΕ και η KTM SEE διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά την εκδήλωση KTM OFFROAD DAYS. Δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της Αυστριακής κατασκεύαστριας εταιρίας να οδηγήσουν τα νέα χωμάτινα μοντέλα για το 2018.

ktm

Την φετινή χρονιά η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Νοεμβρίου στην πίστα Motocross των Γιαννιτσών (Ταλαμπάς) φιλοξενούμενοι του Ο.Φ.Μ.Γ.

Φορέστε τον εξοπλισμό σας και ελάτε να οδηγήσετε την πολύ όμορφη πίστα των Γιαννιτσών πάνω σε μια ΚΤΜ.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες……..

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.