ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 2018 ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ
H KTM SEE σας προσκαλεί να ζήσετε μια αληθινή «Ready To Race» εμπειρία οδηγώντας τις πιο πρωτοποριακές OFFROAD μοτοσυκλέτες του 2018!

lasph

Με την εξέλιξη των off road μοτοσυκλετών της ΚΤΜ να συνεχίζεται αδιάκοπα και πιστή στην παράδοση των OFFROAD DAYS, η ΚΤΜ S.E.E. σας προσκαλεί να δείτε και να οδηγήσετε τα νέα μοντέλα Enduro και Motocross του 2018.

Ξεκινώντας μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, στο βουνό της Πεντέλης και συνεχίζοντας προς τα βόρεια, τα OFFROAD DAYS περνάνε από Τρίκαλα, Γιαννιτσά και καταλήγουν στην Ξάνθη ενώ μία εβδομάδα αργότερα οι “χωμάτινες μέρες” θα ολοκληρωθούν στη Ρόδο.

Όπως κάθε χρόνο, τα OFFROAD DAYS είναι ανοιχτά για όλους τους λάτρεις της χωμάτινης οδήγησης, τόσο του motocross όσο και του enduro. Φυσικά η KTM S.E.E. μαζί με τους συνεργάτες της θα χαρούν να σας υποδεχτούν στις πίστες και τις ειδικές διαδρομές που θα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Με τη διαθέσιμη γκάμα των OFFROAD DAYS να περιλαμβάνει – για πρώτη φορά στην Ελλάδα – τα ολοκαίνουργια δίχρονα EXC με το σύστημα ψεκασμού TPI, τα κορυφαία τετράχρονα 250 EXC-F SIX DAYS και 350 EXC-F, την παγκόσμια πρωταθλήτρια του motocross 250 SX-F FACTORY EDITION και το μοναδικό 125 SX, είναι σίγουρο πως όλοι θα απολαύσουν μια πραγματική Ready to Race εμπειρία.

Θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε σε οποιαδήποτε από τις πέντε στάσεις των OFFROAD DAYS 2017.

ΚΤΜ OFFROAD DAYS Ημερομηνία & Τόπος Διεξαγωγής:

  • Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 – Πεντέλη, Αγ. Παντελεήμονας – KTM SEE
  • Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 – Τρίκαλα – ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ
  • Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 – Γιαννιτσά – ΜΑΚΙΝΑ
  • Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 – Ξάνθη – ΔΡΑΜΟΝ
  • Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 – Ρόδος – RACING DESIGN

Μοτοσυκλέτες διαθέσιμες προς δοκιμή:
KTM 250 EXC TPI
KTM 300 EXC TPI*
KTM 250 EXC-F SIX DAYS
KTM 350 EXC-F
KTM 125 SX
KTM 250 SX-F FACTORY EDITION

*η ΚΤΜ 300 EXC TPI θα είναι διαθέσιμη για δοκιμή μόνο στην Πεντέλη

Όροι συμμετοχής :
Οι αναβάτες να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία και εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κλπ).
Οι αναβάτες πρέπει να είναι άνω των 15 ετών, και μέχρι την ηλικία των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.
Οι αναβάτες (εάν συνοδεύονται ο γονέας ή ο κηδεμόνας) θα πρέπει να υπογράψουν την σχετική Δήλωση Παραλαβής και Αποποίησης.
Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα OFFROAD DAYS.
Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την δική τους μοτοσυκλέτα στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Για πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της KTM ή δηλώστε συμμετοχή εδώ

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.