Οι φήμες ότι οι KTM και Husqvarna αποχωρούν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro επιβεβαιώθηκαν. Η Husqvarna, όπως και η KTM, ανακοίνωσαν ότι οι επίσημες εργοστασιακές τους ομάδες αποχωρούν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro συμμετέχοντας στο νέο θεσμό του World Enduro Super Series.

ewc mexico

Οι Taddy Blazusiak, Josep Garcia, Jonny Walker, Cody Webb και Nathan Watson θα οδηγήσουν ολόκληρη την σειρά των αγώνων για την επίσημη ομάδα της ΚΤΜ. Έχοντας ένα σκληροτράχηλο πυρήνα τριών καταξιωμένων αναβατών Hard Enduro αλλά και την ταχύτητα των Nathan Watson και Josep Garcia είναι σίγουρο ότι η ΚΤΜ θα πρωταγωνιστήσει.

Η Husqvarna ακολούθησε την πορεία της μητρικής ΚΤΜ ανακινώντας ότι οι Graham Jarvis, Colton Håker, Alfredo Gomez και ο Billy Bolt θα οδηγήσουν και τους οκτώ αγώνες του World Enduro Super Series.

Για την Husqvarna υπάρχει ένα ερωτηματικό καθώς και οι τέσσερις αναβάτες είναι ακραίων μορφών enduro, καθώς οι τέσσερις οδηγοί στην περσινή παγκόσμια σειρά Matthias Bellino, Pascal Rauchenecker, Danny McCanney και Christophe Charlier δεν έχουν συμφωνία για την επόμενη χρόνια. Για το μέλλον του Bellino και Charlier, δεν υπάρχουν νέα καθώς ο McCanney έχει ήδη ανακοινώσει ότι εντάχθηκε στην Gas Gas ενώ φήμες υπάρχουν για τον Rauchenecker ότι ψάχνει για μια θέση στην Αμερική.

Ο αγωνιστικός Διευθυντής Pit Beirer της ΚΤΜ δήλωσε: «Η ενσωμάτωση διαφορετικών μορφών enduro σε μια σειρά είναι κάτι που θα είμαστε ευτυχείς να ζήσουμε. Εξασφαλίζει νέες συναρπαστικές προκλήσεις για όλους. Η KTM πιστεύει ότι αυτή η νέα σειρά αποκαλύπτει το πραγματικό νόημα και το κύρος του enduro. Εισερχόμαστε με την εργοστασιακή ομάδα σε αυτά το τουρνουά θέλοντας να εξελίξουμε τις μοτοσυκλέτες μας σε μια ποικιλία καταστάσεων enduro .»

Ν. Ζέλλιος

 

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.