Η Gas Gas μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο που βρέθηκε ακροβατώντας σε ένα τεντωμένο σκοινί, βρήκε λύσεις στα οικονομικά της προβλήματα και είναι έτοιμη όχι απλά να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα αλλά να χτίσει μια μεγάλη ομάδα ώστε να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

sala gas gas

Η σχεδίαση της νέας της ομάδας Gas Gas Enduro Factory για το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεκινήσει με μια πολύ ηχηρή προσθήκη στην θέση του αγωνιστικού διευθυντή επιλέγοντας τον Ιταλό Giovanni Sala να ηγηθεί της προσπάθειας της. Ο Ιταλός θρύλος του Enduro στα 53 χρόνια έχει βιώσει πολύ καλά τους αγώνες έχοντας μια επιτυχημένη καριέρα στο Ιταλικό και παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχοντας κατακτήσει πέντε τίτλους κατηγορίας και έναν γενικής στο παγκόσμιο, και δεκατρείς τίτλους στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Οι επιτυχίες σε προσωπικό επίπεδο δεν σταματούν εκεί καθώς ήταν μέλος της Ιταλικής ομάδας που κατέκτησε τέσσερις φορές το World Trophy, ενώ έχει κατακτήσει και ένα τίτλο το 2005 στο Club Team Award. Εκτός όμως από ένας επιτυχημένος αναβάτης ο Giovanni Sala ήταν για αρκετά χρόνια επιθεωρητής ειδικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η νέα του θέση είναι ακόμη μια πρόκληση έχοντας σαν σκοπό να φτάσει τα ολοκαίνουργια EC και XC στην κορυφή, ανεβάζοντας την εμπορική της αξία και το πρεστίζ της εταιρίας.

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.