Ξεκίνησε η σύνταξη της ομάδας enduro MX88 με πρώτο αναβάτη τον περσινό πρωταθλητή νέων Aρτέμη Σφηναρολάκη πάνω σε 2 honda crf 2016.

sfinarolakis mx88

Αρτέμης Σφηναρολάκης με τις νέες Honda crf 2016.

Η ομάδα enduro MX88 του Ούσλιου Μιχάλη μπαίνει πλέον δυναμικά στον χώρο με την υποστήριξη της Honda Saracaki.

Για το 2016 πρώτος αναβάτης της ομάδας είναι ο πρωταθλητής νέων του 2015, Αρτέμης Σφηναρολάκης πάνω σε 2 honda crf 250 2016. Η ομάδα θα ακολουθήσει όλο το πρωτάθλημα enduro, Πανελλήνιο, Βορείου και Νοτίου παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη σε αναβάτες με Honda μοτοσυκλέτες.

θέλοντας να ολοκληρώσουμε την ομάδα και στις υπόλοιπες κατηγορίες δίνοντας τα προνόμια της χορηγίας διάφορων ανταλλακτικών και ένδυση με το logo μας, ψάχνουμε άτομα για τις κατηγορίες Ε1 Ε2 και ΕS του Πανελλήνιου, του Βορείου και του Νοτίου Ελλάδος!!

Για οποιεσδήποτε απορίες-διευκρινήσεις επικοινωνήστε στο τηλ 2467023333 Τμήμα Πωλήσεων..

Good 2016 race sezon

mx 88

mx88 380

mx88

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.