Ξεκινάει σήμερα το 91o ISDE με τους αναβάτες να έχουν να διανύσουν 312 χιλιόμετρα και να δοκιμαστούν στις 6 πρώτες ειδικές.

isde 2016

Η αρχική λίστα συμμετοχών έχει διαφοροποιηθεί καθώς αρκετές χώρες αναγκάστηκαν να αλλάξουν την σύνθεση τους. Στην λίστα των απόντων μετά τους αστέρες του χώρου PHILLIPS Matthew, REMES Eero, SALVINI Alex και HOLCOMBE Steve όπως και των Γάλλων AUBERT Johnny, BELLINO Mathias και LARRIEU Loic, που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τον περσινό τους αποκλεισμό έρχονται να προστεθούν τα ονόματα των SIPES RYAN, DAVID KNIGHT, GUARNERI DAVIDE, LEOK AIGAR και GUERRERO RUIZ CRISTOBAL που θα αντικατασταθούν από τους LAYNE Michael, LEWIS Jamie, PHILIPPAERTS Deny, BIENE Priit και BARRAGAN NEVADO Jonathan.

Σε μια επίπονη δοκιμασία όπως το ISDE που οι αναβάτες θα διανύσουν 1500 χιλιόμετρα σε 5 μέρες τα προγνωστικά είναι δύσκολα καθώς εκτός από την ικανότητα των αναβατών χρειάζεται και τύχη. Η Αυστραλία που σάρωσε της νίκες σε όλες της κατηγορίες επιστρέφει έχοντας βάλει τον πήχη ψηλά, αν και γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο να επαναλάβουν την τριπλή περσινή τους επιτυχία, ο MILNER Daniel που επέστρεψε μετά τον σοβαρό του τραυματισμό και ο χαρισματικός SANDERS Daniel θα είναι σίγουρα από τους πρωταγωνιστές του αγώνα. Κύρια αντίπαλος τους είναι η Αμερική που αν και είδε τον SIPES RYAN να μην μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια τους, ελπίζει ότι ο ενθουσιασμός του νεαρού LAYNE Michael δεν θα τον βγάλει εκτός μάχης, ηγέτης στην προσπάθεια τους θα είναι ο RUSSELL Kailub έχοντας την βοήθεια των ROBERT Taylor και DUVALL Thad.

Οι οικοδέσποινα Ισπανία, η Ιταλία και η Βρετανία είναι πάντα απειλητικές και σταθερές δυνάμεις στο χώρο, θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να μπουν μέσα στην κατάκτηση της νίκης.

Η Πορτογαλία και η Γερμανία με τα νέα δεδομένα των τεσσάρων αναβατών έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες για διάκριση.

Η ελληνική ομάδα με σημαιοφόρο τον πολυπρωταθλητή Βασίλη Σιαφαρίκα (Ε3), τον Μιχάλη Ντουζενη (Ε1) που κέρδισε πολλά από την περσινή του εμπειρία, αλλά και τα νέα μέλη της ομάδας Παναγιώτη Κακολύρη (Ε2) και Γιάννη Κωσταντινούδη (Ε1) θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία και να μπει στην πρώτη δεκαπεντάδα.

Στην JUNIOR τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα καθώς Η περσινή πρωταθλητές έχουν να αντιμετωπίσουν τους πεισμωμένους Αμερικανούς αλλά και τους ιδιαίτερα δυνατούς Σουηδούς που κράτησαν τους καλύτερους αναβάτες τους στην JUNIOR με σκοπό την κατάκτηση της νίκης. Γαλλία, Φιλανδία, Βρετανία, Ιταλία και Ισπανία είναι έτοιμες να εκμεταλλευτούν κάποιο στραβοπάτημα έχοντας ιδιαίτερα ταλαντούχους αναβάτες στην σύνθεση τους τους αλλά και κάποιους που η απόδοση τους είναι ερωτηματικό, σε περίπτωση που τουλάχιστον δυο αναβάτες ολοκληρώσουν τον αγώνα με καλό αποτέλεσμα μπορούν να βρεθούν στο βάθρο.

Στις γυναίκες οι Αυστραλέζες δείχνουν να είναι το ακλόνητο φαβορί.

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.