Σήμερα το πρωί στο Matterley Basin όπου και διεξάγεται το Motocross των Εθνών η Εθνική ομάδα είχε την ατυχία να πέσει θύμα κλοπής των μοτοσυκλετών, των Τουρατζίδη και Ηλιόπουλου.

YOU-15-4389_MXoN_Poster 2015_V4.indd

Η 11 μελής Ελληνική αποστολή χτές το βράδυ 11 η ώρα έπεσε για ύπνο, τα ξημερώματα κατάλαβαν πως οι δύο μοτοσυκλέτες των Τουρατζίδη και Ηλιόπουλου έλλειπαν απο τις τέντες. Ακολούθησαν ροδιές των μοτοσυκλετών αλλά δεν κατάφεραν να τις εντοπίσουν. Οι αρμόδιες αρχές ερευνούν την υπόθεση χωρίς κάποιο νέο εως τώρα. Η τρίτη μοτοσυκλέτα του Κρητικού ήταν στον Βάν.

Στα δοκιμαστικά σήμερα ο Τουρατζίδης Γιάννης συμμετείχε με δανική μοτοσυκλέτα απο τη Σλοβενία και ο Ηλιόπουλος απο την Αγγλία δυσκολεύοντας τον να συνηθίσει την οδήγηση πάνω σε Yamaha.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.