Μέρος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Supercross θα είναι φέτος και το Supercross στην Πολωνία και συγκεκριμένα στις 18/11/17 στο Ergo Arena στο Gdansk. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται Supercross στην Πολωνία αλλά η πρώτη φορά που είναι πρωταθληματικός αγώνας.

22563489_1964359270508242_1385585259_o

Τα τελευταία 5 χρόνια το Night of Jumps βρίσκει σπίτι στο συγκεκριμένο στάδιο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Freestyle. Φέτος η Sportaintment Agency θα παρουσιάσει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος, φέρνοντας το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Supercross μαζί και με επίτιμους καλεσμένους αναβάτες από το AMA.

Η Sportaintment Agency έχει αναλάβει τον ρόλο του Promoter για το European Supercross Championship για τις χρονιές 2017-2019. Έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν σε μεγάλο βαθμό το Supercross στην Ευρώπη κάνοντας το ανταγωνιστικό και έναν θεσμό αντάξιο αντίστοιχων.

Στα αγωνιστικά θέματα θα υπάρχουν συνολικά 4 κατηγορίες. Οι κατηγορίες θα είναι ως εξής: SX1, SX250, SX125 και η SX85 έχοντας και μότο 65cc για τον παιδικό αγώνα. Στο πρόγραμμα θα υπάρχει και διαγωνισμός Best Whip έχοντας και εδώ καλεσμένους αναβάτες του Freestyle να δώσουν τον δικό τους αέρα.

Μια ενδιαφέρουσα κίνηση για έναν θεσμό ο όποιος τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται.

Πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρει η συμμέτοχη του Εδώ

Λεπτομέρειες και ο κανονισμός Εδώ

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.