O Mario Roman μετά την δεύτερη θέση στην πύλη της κολάσεως πρόσθεσε ακόμα μια επιτυχία στην φετινή του συγκομιδή στα HARD ENDURO, καθώς έγινε ο βασιλιάς στο king of the hill, ένα αγώνα που πέρσι συμμετείχαν και Έλληνες αναβάτες από την Μυτιλήνη. Μπορεί να έλειπαν τα μεγάλα ονόματα αλλά οι νεότεροι φουρνιά των αναβατών EXTREME ENDURO έκαναν τα πάντα να εξασφαλίσουν την νίκη σε έναν πραγματικά δύσκολο αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

kingof8

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου 200 αναβάτες χωρίστηκαν σε ομάδες για να διαγωνιστούν στον πρόλογο του αγώνα, με τους 20 ταχύτερους αναβάτες να προκρίνονται στον τελικό. Ο Ισπανός Mario Roman πήρε εξαρχής τα ινία στον τελικό και βρέθηκε πολύ κοντά στην νίκη αλλά ένα δικό του λάθος, τον έφερε δεύτερο πίσω από τον Νοτιοαφρικανό Wade Young με τον Ben Hemingway να συμπληρώνει την τριάδα.

Η δεύτερη μέρα ήταν μια δοκιμασία με ρίζες, πέτρες, κορμούς, βαριά λάσπη κάτω από βροχή που έκανε την διαδρομή έναν εφιάλτη για όλους τους αναβάτες. Ο Martin Volny από την Τσεχία έχοντας τους τρεις πρώτους του πρόλογου να ανοίγουν το δρόμο και να βρίσκουν λύσεις στις οποίες δυσκολίες, ακολούθησε τα πατήματα τους, έκανε το καλύτερο χρόνο της ημέρας ακολουθούμενος από τον Mario Roman που κινήθηκε σταθερά αποφεύγοντας τα λάθη και τον Andrew Noakley.

Δυστυχώς η πρώτη μέρα στο δάσος δεν ήταν τόσο καλή για τον Wade Young που έχασε 3 ώρες λόγο μηχανικής βλάβης.

1532.h6

Στην τρίτη ημέρα Δεν υπάρχει πλέον βροχή και ούτε τόσο πολύ λάσπη, αλλά τα μεγάλες ποτάμια, τα ρέματα και οι μεγάλες πέτρες είναι πλέον οι πραγματικοί εχθροί για τους αναβάτες σε μια κυκλικοί διαδρομή 15 χιλιομέτρων που επαναλαμβανόταν. Ο Mario Roman σε ένα σκηνικό που έμοιαζε με το HELL’S GATE έδειξε πτυχές του μεγάλου του ταλέντου καθώς εκτός από ένας εξαιρετικός αναβάτης enduro είναι και ένας πολύ καλός γνώστης των μυστικών του trial, γράφοντας τον καλύτερο χρόνο της ημέρας και παίρνοντας την νίκη στον αγώνα, ακολουθούμενος από τον Wade Young που έκανε στην τρίτη ήμερα μια υπερπροσπάθεια. Τρίτος στην γενική ο Martin Volny που δυσκολεύτηκε την τελευταία ήμερα όταν χρειάστηκε να ξεκινήσει πρώτος και κουράστηκε γρήγορα.

Αποτελέσματα Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.