Έχοντας ένα πολύ καλό line up με αρκετούς από τους κορυφαίους αναβάτες Hard ENURO ξεκίνησε χθες το King of the Hill, ο δεύτερος μεγαλύτερος EXTREME ENURO αγώνας της Ρουμανίας.

KING OFF THE HILL1

Στο πρόλογο του Arad οι Νοτιοαφρικανοί κατάφεραν να κάνουν 1-2-3 με τον Wade Young να είναι ο ταχύτερος στον Super Final. Πίσω τερμάτισαν οι συμπατριώτες του Travis Teasdale και Blake Gutzeit, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Mario Roman, David Cyprian και Lars Enockl.

Οι επόμενες δυο ημέρες αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολες και επίπονες για όλους τους φιλόδοξους αναβάτες που επιθυμούν να ανεβούν στο ξεχωριστό αυτό θρόνο.

Αποτελέσματα Πρόλογου:5

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.