Το Kenda Tennessee Knockout είναι το πιο διάσημο Extreme Enduro της Αμερικής, και η έκδοση του 2016 επιβεβαίωσε την φήμη του ότι είναι ένας πραγματικά σκληρός αγώνας με την βροχή να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των αναβατών.

45e5fd7e-c9b6-4643-8e7d-cd90f8d009ae

Μόνο 13 από τους περίπου 200 αναβάτες που συμμετείχαν στο main event κατάφεραν να τερματίσουν. Κυρίαρχος του αγώνα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ήταν ο Cody Webb, παίρνοντας μια άνετη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, καθώς είδε τον Νοτιοαφρικανό Wade Young που θα μπορούσε να τον απειλήσει, να αντιμετωπίζει πρόβλημα και να χάνει πολύτιμο χρόνο στον πρώτο γύρο.

Παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον συμπλέκτη του και την αναγκαστική του διέλευση μέσα στο χώρο των μηχανικών, ο Wade Young κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση.

Τρίτος τερμάτισε ο Kyle Redmond που είδε τις ελπίδες του για κάτι καλύτερο να χάνονται μετά τις τέσσερις πτώσεις του στον πρώτο γύρο.

Αποτελέσματα Kenda Tennessee Knockout:
1.Cody Webb – KTM
2.Wade Young – Sherco
3.Kyle Redmond – Beta
4.Ben Kelly – KTM
5.Cory Graffunder – KTM
6.Steward Baylor – KTM
7.Max Gerston – Beta
8.Noah Kepple – KTM
9.Mike Brown – Husqvarna
10.Quinn Wentzel – KTM
11.Cory Buttrick – KTM
12.Nick Klapec – KTM
13.Wally Palmer – KTM

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.