Οι Ken Roczen και Marvin Musquin κέρδισαν τον πέμπτο γύρο του Πρωταθλήματος AMA motocross στο Mt. Morris.

10_highpoint_2015

Ο Roczen αν και ισοβάθμησε με τον Ryan Dungey πήρε τη συνολική νίκη κερδίζοντας το δεύτερο σκέλος τρίτος ήταν ο Zach Osborne με 4-3.Μετά από πέντε γύρους ο Dungey οδηγεί το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα 37 βαθμών από τον Roczen

450 Σκέλος 1

mx1 1

450 Σκέλος 2

mx1 2

450 Σύνολο

mx1 syn

450 Βαθμολογία Πρωταθλήματος

mx1 ba

Ο Musquin κέρδισε και τα δύο σκέλη της κλάσης των 250 και είναι ο νέος πρωτοπόρος του πρωταθλήματος αφήνοντας στην δεύτερη θέση με διαφορά 8 βαθμών τον Jeremy Martin. Ο Zach Osborne τερμάτισε δεύτερος στο σύνολο με 5-2 μπροστά από τον Jeremy Martin 4-4 που έμεινε στην τρίτη θέση.

250 Σκέλος 1

mx2 1

250 Σκέλος 2

mx2 2

250 Σύνολο

mx2 sy

250 Βαθμολογία Πρωταθλήματος

mx2 ba

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.