Άσχημα τα νέα για τον Ken Roczen. Αρχικά η πρώτη εκτίμηση ήταν το κάταγμα στην ωλένη, αλλά ύστερα από τις εξετάσεις, η πραγματικότητα είναι ακόμη χειρότερη.

ken roczen

Σύμφωνα με τον ίδιο ο τραυματισμός άφορα εξάρθρωση καρπού, εξάρθρωση αγκώνα και κάταγμα ακτίνας. Η κατάσταση πλέον είναι χειρότερη από ότι έδειχνε. Ο νικητής των δυο πρώτων αγώνων είναι σε άσχημη μοίρα, χάνοντας τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα, όπως δήλωσε θα χρειαστεί μερικές επεμβάσεις ώστε να θεραπευτεί.

16215669_1838295996447904_803300841_n
Ήταν μια τρομακτική στιγμή για όλους η στιγμή της πτώσης του με τον Γερμανό αναβάτή της Honda να μένει στο έδαφος για αρκετή ώρα, ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη. Το άτυχο αυτό συμβάν τράβηξε την προσοχή πολλών αναβατών όπως και του Ryan Dungey, του κύριου ανταγωνιστή του ο όποιος έκανε και μια σχετική δήλωση.

Ryan Dungey: “Απεχθάνεσαι να βλέπεις τέτοια πράγματα να συμβαίνουν. Δεν είμαι σε θέση να σκέφτομαι το ότι είμαι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, ελπίζω ο Ken να είναι καλά. Εύχομαι κανείς να μην το πάθει αυτό. Ειδικά για το άθλημα τον χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε άτομα σαν τον Ken Roczen. Ας ελπίσουμε ότι είναι καλά και δεν θα μείνει για καιρό έκτος δράσης.”

Για να δείτε την άτυχη στιγμή του αναβάτη της Honda πατήστε Εδώ.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.