Την περασμένη εβδομάδα ο αναβάτης της ομάδας Honda HRC Ken Roczen επέστρεψε στο Vail, στην κλινική Steadman του Κολοράντο για την 11η και την τελική χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του χέρι, το οποίο τραυματίστηκε σε πτώση που είχε στο Anaheim 2 στις 21 Ιανουαρίου.

Ken Roczen face

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης που κράτησε ώρες, ο Dr. Randall Viola τοποθέτησε χόνδρου στον αγκώνα του Roczen, μια διαδικασία που αναμένεται να δώσει τελικά στο βραχίονα πλήρες εύρος κίνησης. Υπολογίζεται ότι το χέρι του Roczen θα πρέπει να είναι σε θέση ανάκτησης εντός έξι έως οκτώ εβδομάδων.

Με τη μακρά χειρουργική επέμβαση τελικά ο Roczen θα ταξιδεύουν σύντομα πίσω στην πατρίδα του τη Γερμανία για διακοπές και θα συνεχίσει να κάνει φυσιοθεραπεία κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού.

Roczen: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε στην τελευταία χειρουργική επέμβαση, η οποία είναι νωρίτερα από το αναμενόμενο και είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Τώρα μπορώ πραγματικά να επικεντρωθώ στην ανάκαμψη, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για οποιαδήποτε άλλη χειρουργική επέμβαση. Εκτός από αυτό, τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα πάω στη Γερμανία για πρώτη φορά μέσα σε λίγα χρόνια για διακοπές με την οικογένεια και την αρραβωνιαστικιά μου που θα είναι η πρώτη της φοράς. Θα εξακολουθήσω να κάνουν φυσιοθεραπεία, ενώ υπάρχει και συνέχεια, θα πρέπει να είμαι δυνατός όταν γυρίσω πίσω.»

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.