Κάθε νίκη έχει τη δική του μοναδική γεύση για τους Davide Guarneri (Ε2), Giacomo Redondi (EJ) και Alessandro Battig (Ε1) στον πρώτο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος Enduro, που πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Φεβρουαρίου στο Lignano Sabbiadoro.

redmoto_lignano_02

Ο θρίαμβος μετά την επιμονή, τη θυσία, την αυτοπεποίθηση, τις δύσκολες επιλογές και τις δεσμεύσεις. Η νίκη του στοιχήματος πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2015, όταν ο Egidio Motta αποφάσισε να προχωρήσει και να δώσει ζωή στο Enduro Team Honda RedMoto.

redmoto_lignano_guarneri_401

Μερικές φορές τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, και ήρθε η σειρά τους. Κανείς δεν αναμένει να ξεκινήσει η σεζόν τόσο θετικά, παρά την εξαιρετική ομάδα που αποτελείται από Alessandro Battig, Oscar Balletti, Davide Guarneri, Giacomo Redondi και Davide Soreca. Κρίμα για την απουσία του Oscar Balletti, λόγω πρόσφατου τραυματισμού. Όλη η ομάδα του εύχεται ταχεία ανάρρωση. Στο Lignano Sabbiadoro όλα ήταν τέλεια.

redmoto_lignano_soreca_041

Η ομάδα Honda RedMoto World Enduro αγωνίστηκε και κέρδισε με την καρδιά της, χάρη σε όλους τους εταίρους που έκαναν δυνατή αυτήν την εξαιρετική πρώτη εμφάνιση στον πρώτο γύρο.

redmoto_lignano_01

ALESSANDRO BATTIG (Honda-RedMoto World Enduro Team CRF 250R Enduro, Ε1): «Το Σάββατο πήρα την πρώτη μου νίκη σε αυτή τη νέα σεζόν, ενώ την Κυριακή ξεκίνησα αρκετά καλά. Δυστυχώς, έκανα κάποια λάθη στην ειδική σταυρό και πάνω στην άμμο, έτσι τερμάτισα τρίτος για ένα μόνο δευτερόλεπτο ».

DAVIDE Guarneri (Honda-RedMoto World Enduro Team CRF 450R Enduro, Ε2): » Αυτός δεν ήταν ένας πραγματικός αγώνα enduro , αλλά μου άρεσε πολύ και είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματά μου, ακόμη και αν το Σάββατο έχασα τη συνολική νίκη, λόγω της πτώσης στην τελευταία ειδική σταυρό. Ξέρω ότι πρέπει να αποκτήσω εμπειρία ακόμα, αλλά δουλεύω σκληρά και έχω πολλά κίνητρα για να τα πάω καλά. Την Κυριακή ήταν δύσκολος αγώνας λόγω της βροχής, αλλά στο τέλος κέρδισα και πήρα τη δεύτερη θέση συνολικά. «

GIACOMO REDONDI (Honda-RedMoto World Enduro Team CRF 450R Enduro, EJ): » Θετικό Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο έκανα ένα λάθος και έχασα τριάντα πέντε δευτερόλεπτα, αλλιώς θα είχα τερματίσει τέταρτο συνολικά. Πήρα το τεστ της νύχτα, και την πέμπτη θέση στη συνολική κατάσταση. Την Κυριακή δεν μπορούσα να αγωνιστώ πολύ καλά λόγω της βροχής, αλλά στο τέλος κέρδισα την κατηγορία EJ».

DAVIDE Soreca (Honda-RedMoto World Enduro Team CRF 250R Enduro, EJ): « Εγώ τερμάτισα τρίτος το Σάββατο και δεύτερος την Κυριακή. Σίγουρα ήταν μια καλή αρχή, έκανα όμως λάθη, επειδή ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Είμαι βέβαιος ότι στον επόμενο αγώνα θα είναι καλύτερα «.

TULLIO PELLEGRINELLI (Τεχνικός Συντονιστής Honda RedMoto World Enduro Team): « Πολύ θετικό ντεμπούτο. Το Σάββατο υπήρχε ένας θεαματικός αγώνας, ενώ Κυριακή ήταν λίγο πιο δύσκολα για όλους, λόγω της βροχής. Στεναχωρήθηκα λίγο για τον Guarneri, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να κερδίσειστο σύνολο εξαιτίας της πτώσης στην τελευταία ειδική. Καλή κούρσα για τον Battig και εξαιρετική απόδοση απο τον Redondi, ο οποίος ήταν πάνω από τις προσδοκίες. Για τον Battig είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη και την τρίτη θέση. Ο Redondi έκανε κάποια λάθη, αλλά ήταν γρήγορος σχεδόν σε όλες τις ειδικές. Παρά τις κάποιες αβεβαιότητες, Ο Soreca ήταν πολύ καλός. «

Ο επόμενος αγώνας για τη Honda RedMoto World Enduro Team είναι ο δεύτερος γύρος του Ιταλικού Πρωταθλήματος Enduro, που έχει προγραμματιστεί στις 5 -6 Μαρτίου στο Pietramontecorvino.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.