Το Kärme Kustaan είναι ένας πραγματικά ιδιαίτερος και δύσκολος αγώνας μέσα σε χιονισμένες διαδρομές και ατέλειωτες παγίδες από λάσπη έχοντας πολλούς φίλους στην Φινλανδία.

Kärme Kustaan

Στην φετινή 41η έκδοση, 82 τριάδες έδωσαν το παρών χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα με την δυναμικότητα των αναβατών. Σε αυτή την πραγματικά βρόμικη γιορτή του φιλανδικού Enduro δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μεγάλα ονόματα της χώρας. Οι Eero Remes, Henric Stigell και Marko Tarkkala κατέβασαν μια πανίσχυρη ομάδα έχοντας σαν σκοπό την νίκη και την διασκέδαση με την ονομασία International Six Days Enduro.

Στην πρώτη δοκιμασία οι ISDE ήταν οι ταχύτεροι χωρίς απώλειες με τους Aitta N,Leino J και Michelsson M να βρίσκονται πίσω τους. Η δεύτερη δοκιμασία έβαλε σε μπελάδες τους Remes, Stigell και Tarkkala υποχρεώνοντας τους να υποχωρήσουν στην δεύτερη θέση αφήνοντας πρωτοπόρους τους Aitta, Leino και Michelsson. Η τρίτη και τελική δοκιμασία ήταν η σκληρότερη. Οι Remes, Stigell και Tarkkala προσπάθησαν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος αλλά είδαν τους δυο από του τρεις αναβάτες να κολάν στην λάσπη αλλά και οι πρωτοπόροι αντιμετώπισαν πρόβλημα με την αλυσίδα της μοτοσυκλέτα του Aitta. Τελικά λύση βρέθηκε από τους αναβάτες που ακολουθούσαν με τους Niko Aitta, Jiri Leino και Markus Michelsson να παίρνουν τελικά την νίκη αφήνοντας στην δεύτερη θέση τους Remes, Stigell και Tarkkala και τρίτους την ομάδα των Hermanni Haljala, Kalle Järvinen και Eemil Pohjola.

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος με τις περισσότερες ομάδες να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν. Παρακολουθήστε τα παρακάτω στιγμιότυπα με πολύ βρόμικη δράση από το ιδιαίτερο Kärme Kustaan 2017.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1. Aitta, Leino, Michelsson 3:16:26
2. Remes, Stigell, Tarkkala +6:33
3. Haljala, Järvinen, Pohjola +24:44
4. Ahtila, Puhakainen, Puhakainen +59:37
5. Koskinen, Mukkala, Paavola +1:01:45
6. Hänninen, Latostenmaa, Olenius +1:02:36
7. Leponiemi, Mikkonen, Tsutsunen +1:40:36
8. Hellman, Kaivolainen, Salonen +1:55:39

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.